- 28 Aralık 2013
- 1.175
- 1.643
-
- Konu Sahibi uzumlu kek
Teşekkür ederim.Ne guzel masallah 7 haftalik hamilesiniz. Sizin adiniza cok sevindim. Evet ben cok sabirsizim doktor pazari bekle dedi bekleyemiyorum 2 doktora birden gidiyorum ikisinin birbirinden haberi yok. Esim de yarin test yaptirma bekle diyor. Sabir diyelim...
Teşekkür ederim.
Bence de beklemelisin ama. Bu sekikde kendine zehir edersin bu sureci
Iki doktora birden neden gidiyorsun
Allah gönlüne göre sağlıklı gebelikler nasip etsin, benim basıma da geldi 9 haftalıkken kalbi durdu patoloji raporunda mol gebelik olduğu anlaşıldı, iki kez kürtaj olmam gerekti sonrası 6 ay takipli beta süreci çok zor günlerdi, 2000 de 1 ihtimal beni buldu ama hiçbir zaman neden ben demedim şimdi meleğim yanı başımda uyuyor, içini asla karartma hamile kalabiliyorsun, dusuklerin çoğu sağlıksız Bebek'ten dolayı, bir şekilde eleniyorlar
Amin Allah'ım isteyen herkese saglikla nasip etsin ins. İlk gebeligimde beta hcg cok yuksekti ve direkt kese görüldüğü icin takip yapilmadi, ikinci gebelikte reglim bir gün gecmisti beta 500 lerdeydi ve kese gorulmedi doğal olarak, sonra 5 haftalıkken usg muayenesinde kese ve bebegi gördük takip yaptirmadim çünkü cok yorucu bir süreç ve ben de kafaya takan ve araştıran bir insan olduğum için hic bulandirmadim aklimi, sen de sabır et canım, 1 haftaya netleşir muhtemelen senin durumunda ins. sağlıkla ilerler..Ne guzel tebrikler bebisinle birlikte mutlu saglikli bir hayat dilerim. Haklisin isyan etmemek lazim, hayirlisiysa olsun, eger saglikliysa devam etsin.
Beta takip sureci gercekten yorucu, kalp atisi duyduguma bile sevinemiyorum hep bir korku. Sen her iki bebeginde de dusus veya yukselis gordun mu? Saglikli bebeginde hic dusus olmadan surekli yukseldi mi?
Çok geçmiş olsunEvet maalesef bu sabah siddetli kanama ve kasik agrisiyla 2. Dusugumu yaptim. Soylenebilecek hic bisey yok ne yazik ki
Çok geçmiş olsun
Allahım kimseye yasatmasın .tesekkur ederim. İnsanin kendini caresiz hissettigi durumlardan biri.
Tesadufen gordum konunuzu. Gercekten yipratici bir surec yasadiginiz. Ama insaallah Rabbim en hayirli zamanda saglikla bir bebek kucaginiza almayi nasip eder. Ben meryem suresini okumustum gercekten faydasini gordugumu düşünüyorum. Ondan once bende cok uğraştım ama demekki herseyin vakti zamani varmis ozaman oldu. Allah hepimize saglikli uzun omurlu hayirli evlatlar nasip etsin.tesekkur ederim. İnsanin kendini caresiz hissettigi durumlardan biri.