• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Sağlıklı Beslenme" İle Birlikte Kilo Verelim Formda Kalalım

Hani tek başıma kilo veremem:19:

Bekliyorum abla:39:

Geldiğinizde toptan yazarız hedefleri:44:
Ben bugün sabah ezanıyla uyudum 2 de kalktım:5:Kahvaltıyla uğraşmayım diye şimdi tavuk göğsü haşlıyorum suyuna çorba yapcam liflerin yarısı çorbaya yarısıda salataya yeter bana:52:
[/B][/FONT][/COLOR]

Sen başla hedeflerini de yaz biz seni takipteyiz alıştırma yapacağız kendimize:18::18:

Sabah kahvaltım : Maydonoz dere otu domates ve peynir 4 lüsünden oluştu:56::56:
Şimdi de ıspanak kavurup yoğurtlayacağım:56:
2 öğün yetiyor bana şimdilik ama en yakın zamanda düzene kavuşacağım:26:

Geldim işte ben dedimki :19:beki beni hevlenirsin cabucak başlarım :21::8:hadi burdayım yaz bakalım listeyi :40:

Ben ilk sayfaya yazdım başlangıcımı hedefimi:31:Sizide bekliyorum:ssz:Ama benim listem seni heveslendirmez ben öğrenci uulü yapıorum diyetimi:31:Nevoş abla lazım sana:9:

Sen karatay yapıyosun degilmi :26:

Yok ben diyet yapayım dedim ama taraftarı değilim pek:19:
Ekmek yemiyorum, akşam belli bir saatten sonra yemiyorum, tatlıyı azalttım:17:Az yiyorum:ssz: Yasak yok sadece yerinde zamanında yenilcek herşey ve az yenilcek:56:Bide bol bol sıvı:44:Ben su içemiyorum çok ama bol bol çay içiyorum yeşil çay biberiye siyah çay form çayı kahve:26:

Olurmu canım unisi zaten az yiyeceksın startanlara uygun acaba bizdemi uni olsak :38:sen avantajlısın bizden bizden önce verirsin :38:

Yok ben diyet yapayım dedim ama taraftarı değilim pek:19:
Ekmek yemiyorum, akşam belli bir saatten sonra yemiyorum, tatlıyı azalttım:17:Az yiyorum:ssz: Yasak yok sadece yerinde zamanında yenilcek herşey ve az yenilcek:56:Bide bol bol sıvı:44:Ben su içemiyorum çok ama bol bol çay içiyorum yeşil çay biberiye siyah çay form çayı kahve:26:

Tamam canım bende karasızım daha:50: tatlı kes tarcın tatlı hisini azaltır canım bidene :16:

Bugün rahatsızım galiba ne yesem lavaboya koşuyorum:5:Sabah bir simit yedim az öncede biraz yoğurt ve yarım elma midem bulanıyor yiyemiyorum:5:

Ben yokken kimse gelmemiş hea:20::20:
Yeşil çayımı içiyorum şu anda gidecek bu kilolar kararlıyım:21::21:
Spora vakit ayıramıyorum ama gene boşa gitti para bide 2 aylık yazılmıştım
:17:

Back
X