• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Sağlıklı Beslenme" İle Birlikte Kilo Verelim Formda Kalalım

EftenPuften

BilişimÖğretmeni
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
4.378
103
688
Bir Türlü Diyet Yapamayanlardanım:19: Onu ye, bunu yeme, Şu kadar ye, şu saatde ye:19: Bünyeme oturtamadım bir türlü düzeni:5:
Ama sağlıklı beslenme zamanı geldi:28:
Kaşık kaşık yediğim nutellalar kalkıyor artık gözümün önünden:30: Zaman zaman yaptığım ekmek arası menüler de yok artık:36: 2 tabak,Büyük tabak terimleride:20:
Sağlıklı besinlerden az ve doyuracak kadar yeme zamanı:46:
Benimle birlikte zayıflama yolunda ve formda kalma yolunda yürümek isteyen yoldaşlar aranıyor:3:
Varmısınız?

Başlangıç kilom = 81 (12 aralık)
:30::30:
Şu anda = 75 (26 şubat):46::46:
Hedef = 60 (Hazirana kadar 6 lı rakamları görmek umudu var )
:16:

Son düzenleme:
Yanındayız canım:38::29:

Hani tek başıma kilo veremem:19:

Çok uzun değil kısa bir zaman:17:

Hadi ne yaptın yaz bakalım ne yedin ne içtin ne kadar spor yaptın kaç kilosun hedefin nedir:34:

Bekliyorum abla:39:

Geldiğinizde toptan yazarız hedefleri:44:
Ben bugün sabah ezanıyla uyudum 2 de kalktım:5:Kahvaltıyla uğraşmayım diye şimdi tavuk göğsü haşlıyorum suyuna çorba yapcam liflerin yarısı çorbaya yarısıda salataya yeter bana:52:

Hani tek başıma kilo veremem:19:

Bekliyorum abla:39:

Geldiğinizde toptan yazarız hedefleri:44:
Ben bugün sabah ezanıyla uyudum 2 de kalktım:5:Kahvaltıyla uğraşmayım diye şimdi tavuk göğsü haşlıyorum suyuna çorba yapcam liflerin yarısı çorbaya yarısıda salataya yeter bana:52:
[/B][/FONT][/COLOR]

İşte bu olmadı eger kilo vermek istiyorsa erken yatacaksın biz yatarkede kilo yakmaya devam ediyoruz bazı hormonlar var mesela leptin hormunu yağ yakmamıza neden olan yanlış hatırlamıyorsam uykuta harekete geçiyor :34:

İşte bu olmadı eger kilo vermek istiyorsa erken yatacaksın biz yatarkede kilo yakmaya devam ediyoruz bazı hormonlar var mesela leptin hormunu yağ yakmamıza neden olan yanlış hatırlamıyorsam uykuta harekete geçiyor :34:

Düzene girmeye çalışıyorum:5:Bugün hiç uyumamayı denicem bakalım:5:

Back
X