Sağlıklı beslenip , hareket edip, yumurta takip edip eylülde hamile kalacağız🫶Güvenen gelsin..

Tekrar tekrar ediyorum dualari canim benim
Insallah guzel haberler gelir 2 gune...
İnşallah bebeğim inşallah seninkine arkadaş kardeş olur sonra tek tek burdaki herkesten duyarız güzel haberleri geçeriz yeni hamileler topiğine Allahım duysun bizi kabul etsin dualarımızı

Kızlar ben bugün pik olmuşum değil mi??
Ama bugün değerlendirme şansım yok maalesef şehir dışındayım yaaaa yarın sabahtan başlasam geç kalmam değil mi

Eklentiler

• IMG_4752.jpeg
    131,2 KB · Görüntüleme: 34
Ama bugün değerlendirme şansım yok maalesef şehir dışındayım yaaaa yarın sabahtan başlasam geç kalmam değil mi
Yumurtlamadan 1 önceki gün ilişki oldu mu kuzu olduysa zatem 72 saat canlı kalıyor spermler benimde böyleydi pik yaptığımda kopkoyu

Kuzu yarın mümkünse bir kaç kere değerlendirin, yarın yumurta tüplere salınmış olur, bir kaç kere ile şansınızı arttırırsınız.
Sen de çok ayakta kalma yarın, yat, spermler gitsin iyice.

Uygulama da 4 gün gözüküyor bugün itibarıyle hangisi doğrudur kizlar

Eklentiler

• IMG_1211.png
    120,8 KB · Görüntüleme: 26
Döngüm 26 sürseydi 5 gün olacakmış bi yarın kaldı pazartesi hemen sağlık ocağına inicem
Belirtin var mı çiçeğim hamile gibi hissettiren ?
Ya da adet olacakmışsın gibi olan ? Hangisi daha fazla 5 gün çok iyi gecikme Allahım sen konuuu biliyorsun amin :))

Belirtin var mı çiçeğim hamile gibi hissettiren ?
Ya da adet olacakmışsın gibi olan ? Hangisi daha fazla 5 gün çok iyi gecikme Allahım sen konuuu biliyorsun amin :))
Kuzucum ne hamile gibi belirtim var nede adet olucam gibi de belirtim de yok
gibi hissediyorum düne kadar kaşık ağrım vardı hafif böyle adet olacakmış gibi bugün iyiyim ama
beyaz akıntım var ıslaklık hissediyorum iç çamaşirim da bide göğüsler şiş bence hamile değilim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…