- 22 Kasım 2023
- 1.118
- 555
- 43
- 29
1 damla kahverengimsi bi leke var iç çamaşirimda oda ne zaman geldi bilmiyorumKahve ya da pembe akıntı mı geldi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 damla kahverengimsi bi leke var iç çamaşirimda oda ne zaman geldi bilmiyorumKahve ya da pembe akıntı mı geldi ?
Devamı varmı kuzu? Bi wc de iyice baksan?1 damla kahverengimsi bi leke var iç çamaşirimda oda ne zaman geldi bilmiyorum
Devami yok yavrum bakıyorum zaten çok sık gidiyorum wcye sadece akıntı var bide idrar rengim çok sarı hafif ağrılar var bazen sağ taraf batıyo gibiDevamı varmı kuzu? Bi wc de iyice baksan?
Benim yerleşme kanaması 12nci gün 3 damla Pembe gelmişti, adet olduğuma inanmıştım zaten. 14ncü gün gelmeyince test yaptım.Devami yok yavrum bakıyorum zaten çok sık gidiyorum wcye sadece akıntı var bide idrar rengim çok sarı hafif ağrılar var bazen sağ taraf batıyo gibi
Ağrı yok dokununca hafif acıma var dolgunluk hala var gelicek galiba bu regli yaBenim yerleşme kanaması 12nci gün 3 damla Pembe gelmişti, adet olduğuma inanmıştım zaten. 14ncü gün gelmeyince test yaptım.
Göğüslerinde ağrı mı var yoksa sadece şiş mi?
Valla hamilelik gibi de duruyor sankiAğrı yok dokununca hafif acıma var dolgunluk hala var gelicek galiba bu regli ya
Yarın sabah sağlık ocağına gideceğim kan vermek için dua et banaValla hamilelik gibi de duruyor sanki
Benim memeler şiş biraz dokununca acıtıyor sadece.
Ay hadi inşallah yaYarın sabah sağlık ocağına gideceğim kan vermek için dua et bana
İnşallah kuzum inşallahAy hadi inşallah ya
Regli oluyorum
Olsun kuzum zaten bi ihtimal diye düşünmüyor muydunRegli oluyorum
Ben test alıcam eczaneden birazdan dün kahverengi biseyler geldi az miktarda şimdi hiç yokTüh be, bu da mı gol değil
Test almaya gidiyorum kuzu gelen giden yok anlamiyorumOlsun kuzum zaten bi ihtimal diye düşünmüyor muydun
Ayy Allahım hadi inşallah lütfen etiket yapıp haber eder misinBen test alıcam eczaneden birazdan dün kahverengi biseyler geldi az miktarda şimdi hiç yok
Tabiki de biraz idrarimi bekletiyorum yapıcamAyy Allahım hadi inşallah lütfen etiket yapıp haber eder misin
Yaaaa hemen yaparmisin su testi lutfen, asiri merak ettim.Test almaya gidiyorum kuzu gelen giden yok anlamiyorum
Biliyordum vallahi biliyordum HAMILESIN SENYalancı pozitif mi kuruma mi
Yaa ama böyle yalancı pozitif çıkar mi bu kadar koyuykenBiliyordum vallahi biliyordum HAMILESIN SEN