Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm kızlar saglıkcı arkadaslar sohbet edelim dertlerimizi paylasalımmı hep beraber
Ben ebeyim ya sizler ?
ebe olduğunu görünce sormak istedim :) göğüs ucunun acıması hamilelik belirtisi mi sence ben mina bu arada
canım memnun oldum.gögüste hassasiyet oluyo ama kişiye göre degişir.kesin belirtiyi kan tahlili ile alırsın
bende çok memnun oldum. Ilk defa ucu acıyor sütyen veya atlet giyerken değse mahfediyor beni 7 gün var adetime daha o yüzden merak edip sordum bilirsin belki diye :)
saglikci deilim ama saglikla herseyi çokkk severim
saglik meslek son sinifdan terk olmak zorunda kaldim , en buyuk hayalimdi_hem$relik
biz att olcakdik ama neyse ayni kapiya çikiyor zaten :)
canım yine okuyabilirsin imkanın var HOS GELDİN CANIM
evet canım gögüs hassasiyeti gebeliğin ilk haftalarında oluyor gögsünü fazla sıkmayan sütyenler kullan canım pamuklu olsun.insallah hamişsindir canım kan tahlili yaptırabilirsin canım
nasil okuyabilirim ki
devamsizlikdan sinifta kaldim 4. Siniftayken, 12 sene once
teşekkür ederim canım çok sağol cevabın için bu arada hangi ildesin
oyy once duz liseyi bitircem demicanım liseyi bitirip dısardan öss ye girip okuyabilirsin canım
bende çok memnun oldum. ilk defa ucu acıyor sütyen veya atlet giyerken değse mahfediyor beni 7 gün var adetime daha o yüzden merak edip sordum bilirsin belki diye :)
oyy once duz liseyi bitircem demi
tr de olsaydim yapardim
fransadayim canim
siz benim yerimede yapin bu meslegi :13:
anladım gurbetci arkadasım insalalh sen daha güzellerine kavusursun yada evlatların kavussun insalalh herseyde bir hayır vardır
cnm okuyunca sana hemen cvp vermek istedim o tespit gerçek bende hamile kaldığımda daha adetime 10 gün vardı ilk defa o ay gögüslerim hiç olmadığı kadar acıyordu ve nihayetinde hamileymişim...hatta mamografiye gitmeyi bile düşünmüştüm..ben gibi 4 arkadaşımdada aynı belirti olmuştu..ben gögüslerimin üzerine yatamıyordum hatta iç çamaşırını çıkarttığımda sanki gögüslerim boşluğa düşmüş gibi geliyordu..birde adetime 6 gün kala kan testinde 82 çıkmıştı betam..hayırlı haberlerini okurum inşallah..Allah gönlüne göre versin canım..
şuan şaşırdım gerçekten sevindim de inşallah hayal kırıklığı yaşamam benim göğüs ucum acıyo çok fazla sabah eşim dokundu çığlık attım resmen yanmış gibi ikisi de sütyeni çıkardım akşam baktım uçları hala büyük duruyodu normalde iner sütyensiz.
in$allah canim
iki yavrum var , en buyuk hayalim onlarin hayallerinin hayal olarak kalmamasi , hayallerini gerçege donu$turmek için elimden geleni yapicam allah izin verirse ...