Sağlıkçılar varsa bakabilir mi çok utanıyorum kızlar

ne oldugunu anlayamadigi halde neden ilac veriyor ki, bana mantiksiz geldi. Baska bir doktora daha görünün, utanmaniza gerek yok.

Evet evet genital bölgenin dudak kısmında çıktı sizde de öyle miydi
Aynen bende de öyleydi. Kasık kısmımda çıktı ilk. Doğum öncesi kadın Doğum doktoruma gösterdim . Sonra dediğiniz gibi dudak kısmında da çıktı. İkisinde de sivilce dedi siğil demedi. Geçer dedi hiç bi şey yapmadım kendi geçti.
Bu arada nickiniz çok güzel :)

Arkadaşlar çok utanıyorum ama çözemedim bide size sorayım dedim cinsel organımda sivilce desem sivilce değil çıban desem çıban değil bir küçük kese gibi birşey çıktı. Başı yok yani iltihaplı değil .kadın doğuma gittim utana çekile .Doktor da anlamadı iğne batırdı direk kan geldi çok acı çektim iltihaplı birşey değil damarsal olabilir dedi . Bir sürü antibiyotik vs verdi . O ara kullanamadım. Üç aydır var aynı durumu yaşayan var mı bu ne olabilir .
Bazı kadınların genital bölgesinde varis çıkabiliyor ve kanama yapabiliyorlar başka bir doktora git gerekirse eğer evliysen rahiminden sıvı aldır

Arkadaşlar çok utanıyorum ama çözemedim bide size sorayım dedim cinsel organımda sivilce desem sivilce değil çıban desem çıban değil bir küçük kese gibi birşey çıktı. Başı yok yani iltihaplı değil .kadın doğuma gittim utana çekile .Doktor da anlamadı iğne batırdı direk kan geldi çok acı çektim iltihaplı birşey değil damarsal olabilir dedi . Bir sürü antibiyotik vs verdi . O ara kullanamadım. Üç aydır var aynı durumu yaşayan var mı bu ne olabilir .

doktor anlamadı ne demek ya, aklım almıyor. teşhiş etmeden pat diye iğne mi batırıverdi. keşke izin vermeseydiniz. lanet olsun böyle doktorlara!!!

Back