Sağlıkçılar varsa bakabilir mi çok utanıyorum kızlar

Bende de yağ bezesi çıkmıştı. Bir gün dayanamayıp sıkmıştım içinden yağ gibi beyaz katı bir şey çıktı. Çok yanlış olduğunu biliyorum ama bende iğneyi kendi çapımda dezenfekte edip batırmıştım çok değil ama hafif kanamıştı. Belki de yağ bezesidir.

genital sigil olabilir mi ? netten resimlerine bakip sizdekiyle karsilastirin

Eskiden bende basi cikmayan boyle derinden gelen canimi yakan sivilce benzeri ama sivilce olmayan seyler cikardi genital bolgemde. Ayni senin anlattigim gibi iste. Ama ben gozumden yas gele gele sıkar disari cikartirdim. İcinden kanla karisik beyaz kati, ayni yag gibi sey cikardi. Belki oyle bir seydir ama bence bunu doktorun anlamasi gerekirdi. Benimki zamanla kendiliginden gecti artik hic cikarmiyorum.

Başka bi doktora kesin git ve hiç bişey uygulama, o bölgenin kuru kalmasına özen göster,

Bende de çıkmıştı ara ara tekrar ediyor hatta yıne çıktı ben avm de lavaboya girdiğimde oluyor doktor mikrop kapmış demişti bi keresinde cok büyüdü ve bartolin kisti sandılar özel temizleme jelleri iyi gelmişti dışardan mikrop kapılıyor çünkü

Bence başka bi doktora daha görün derim ben. Teşhis koyulmadan ilaç veren doktora güvenmezdim acikcasi .
Zira hamileyim ve enfeksiyon um var. Doktorum buna rağmen kattiyen ilaç vermedi bana. Senin Dr biraz ihmal etmiş sanki muayene olayını.

Dicem su ki kadınsal konuları asla erteleme. Allah korusun ciddi birsey de olabilir bu

Arkadaşlar çok utanıyorum ama çözemedim bide size sorayım dedim cinsel organımda sivilce desem sivilce değil çıban desem çıban değil bir küçük kese gibi birşey çıktı. Başı yok yani iltihaplı değil .kadın doğuma gittim utana çekile .Doktor da anlamadı iğne batırdı direk kan geldi çok acı çektim iltihaplı birşey değil damarsal olabilir dedi . Bir sürü antibiyotik vs verdi . O ara kullanamadım. Üç aydır var aynı durumu yaşayan var mı bu ne olabilir .
Dogru durust bir doktora gidin. Hadi kendi anlamadi olabilir de sizi neden baska birime yonlendirmedi. Aytica nasil bir doktor ne oldugunu bilmedigi bir sislige igne sokar. Ne kadar tehlikeli.

Bazen bendede cıkıyor sivilce gibi ana degil bende ustunde durmuyorum hıcte doktora gitmedim benimki kısa sureli olup gecıyo birde temizleyince cıkıyor nedendir bilemedim. Ama onemlı degilmıs takma kafaya

Kil koku iltihabi da olabilir. Lutfen utanmayin bu saglik. Biran once uzatmadan gidin.

Sivilce gibi ama iltihaplı değil .
canım sormamın nedeni benim anneminde üst bacağında önce sivilce gibi birşey cıktı ama et beni zannettik biz sonra zamanla büyüdü büyüdü bir yumurta kadar et beni oldu o yüzden sordum acaba öyle bir şey mi diye daha sonra annem doktora aldırdı onu nadir görülen birşeymis acaba öyle mi dedim

Tarifle pek netlestiremezsiniz durumunuzu cok gecmis olsun en temizi smear yaptirmak benim aklima hpv geldi smear testinde belli olacaktir ne oldugu.. Muhim bir sey olmayabilir olada bilir erken teshis onemli stres yapmadan baska kadin dogumcuya gorunun..

Bartholin kisti olabilir google da görsel ve yazıları okuyun bi derim eğer aynıysa ordakilerle

Back