- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
Ha dudak kısmında imiş sizde. Aynı şey değilmiş bende olanlaEvet evet genital bölgenin dudak kısmında çıktı sizde de öyle miydi
Baktım canım değil sivilce şeklinde ama sivilce değilgenital sigil olabilir mi ? netten resimlerine bakip sizdekiyle karsilastirin
Dogru durust bir doktora gidin. Hadi kendi anlamadi olabilir de sizi neden baska birime yonlendirmedi. Aytica nasil bir doktor ne oldugunu bilmedigi bir sislige igne sokar. Ne kadar tehlikeli.Arkadaşlar çok utanıyorum ama çözemedim bide size sorayım dedim cinsel organımda sivilce desem sivilce değil çıban desem çıban değil bir küçük kese gibi birşey çıktı. Başı yok yani iltihaplı değil .kadın doğuma gittim utana çekile .Doktor da anlamadı iğne batırdı direk kan geldi çok acı çektim iltihaplı birşey değil damarsal olabilir dedi . Bir sürü antibiyotik vs verdi . O ara kullanamadım. Üç aydır var aynı durumu yaşayan var mı bu ne olabilir .
Sivilce gibi ama iltihaplı değil .Canım anlamadım kese gibi derken et beni gibi mi
canım sormamın nedeni benim anneminde üst bacağında önce sivilce gibi birşey cıktı ama et beni zannettik biz sonra zamanla büyüdü büyüdü bir yumurta kadar et beni oldu o yüzden sordum acaba öyle bir şey mi diye daha sonra annem doktora aldırdı onu nadir görülen birşeymis acaba öyle mi dedimSivilce gibi ama iltihaplı değil .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?