İlaçları kullansaydınız keşke.Arkadaşlar çok utanıyorum ama çözemedim bide size sorayım dedim cinsel organımda sivilce desem sivilce değil çıban desem çıban değil bir küçük kese gibi birşey çıktı. Başı yok yani iltihaplı değil .kadın doğuma gittim utana çekile .Doktor da anlamadı iğne batırdı direk kan geldi çok acı çektim iltihaplı birşey değil damarsal olabilir dedi . Bir sürü antibiyotik vs verdi . O ara kullanamadım. Üç aydır var aynı durumu yaşayan var mı bu ne olabilir .
Doktora sordum kıl dönmesi değil dedi . O da anlayamadı açıkçası.Kıl dönmesi?
O ara sigortam yoktu sınavlarım vardı vs biraz ihmalkarlik yaptım ve iltihap değil dedi bir sürü iltihap ilacı verdi . Doktor da pek anlamadığı için kullanmak istemedimIlaclari neden kullanmadin?
Deneyeyim canım sağolCanım doktor da anlayamamış gerçi ama başı cikmamis çıban gibi bisey olabilir mı ki? Onun için cam sakizini yumuşatıp koysan bi süre başını çıkarır der hep annem, bi dene istersen
Canım muayene değil de en azından ne olduğunu öğrensem için rahat edecek .Bence hiç bir şey kullanmayın ve tekrar bir doktora görünün.üç aydır geçmemiş önemseyin.bu platformda doktor bile olsa sizi muayene etmeden bir teşhis koyma gafletine düşmez emin olun.
Yağ bezesi olabilir diyeceğim iğne soktu kan geldi diyorsunuz.belki benzer yaşayanlar bir şeyler söyler içiniz rahatlar bu psikolojiyi çok iyi anlıyorum ama lütfen tekrar doktora görünün ve kesin bir tanı koyulmadan da peşini bırak ayın.ben kesinlikle öyle yaparımCanım muayene değil de en azından ne olduğunu öğrensem için rahat edecek .
Maalesef canım .sivilce gibi ama sivilce değil .Böyle bir şeyse genital siğil olabilir ancak doktor anlardı diye düşünüyorum.Eki Görüntüle 2123809
Bende de oluyoArkadaşlar çok utanıyorum ama çözemedim bide size sorayım dedim cinsel organımda sivilce desem sivilce değil çıban desem çıban değil bir küçük kese gibi birşey çıktı. Başı yok yani iltihaplı değil .kadın doğuma gittim utana çekile .Doktor da anlamadı iğne batırdı direk kan geldi çok acı çektim iltihaplı birşey değil damarsal olabilir dedi . Bir sürü antibiyotik vs verdi . O ara kullanamadım. Üç aydır var aynı durumu yaşayan var mı bu ne olabilir .
Evet evet genital bölgenin dudak kısmında çıktı sizde de öyle miydiDediğiniz gibi bi şey bende de oldu aynı tarif ettiğiniz gibi. Tam iç kısımda değil ama. Doktora gittiğimde sivilce geçer bi şey kullanmana gerek yok dedi. Aynı bahsettiğiniz gibi ucu yok ama dokununca acıyordu. Hiç bi şey yapmadım kendiliğinden geçti. Hiç dokunmayın uğraşmayın kendi geçiyor. Doktor antibiyotiği de o sivilce gibi olan şeyi iğneyle patlattığı için yazmıştır enfeksiyon kapmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?