• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıkçı yada doktor varsa içinizde nolur yardım edin

kedicikk007

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
104
20
13
28
Benim 2 aydır süren sol bacak kalça kemiğinden baslayan ayaklarıma kadar inen ağrım var bel mr temiz çıktı sol bacak röntgende küçük bir kitle gibi birşey görüldü ve bacak mr istendi bacak mrında fokal korktikal hiperostozis çıktı kan değerlerim de nötrofil 72 en yüksek olması gerekirken 78 çıktı eozinofilde çok az düşük çıktı sedimentasyonum gecen ay 6 çıktı bugun 11 çok korkuyorum kanser falan olabilme ihtimalı var mı nolur yardım edin sonuclarımı atabilirim bakarsanız lütfen

Sevgili kardeşim endişe etme,
Neu vücutta bir enfeksiyon olduğunda yükselir genelde.
Bacağında da kalınlaşmış bi kemik dokusu olduğunu anlıyorum yazdığın şekliyle.
Ciddi bişey olduğunu hiç sanmıyorum ,hekim değilim ama paniğini görünce belki desteğim olur dedim.

Benim sana ilktavsiyem sakin ol olumlu düşün ve nerede tanı konuldu bilmiyorum ama sonucunla bir eğitim araştırma hastanesine gidip mümkünse bir prof a göster,baktım Antalyada sın orada Akdeniz üniversitesi hastanesi nin çok iyi olduğunu birebir duymuştum.
Kanser için CA (cancer kısaltması)değerine bakılır ama sadece bi kemik oluşumu sanırım seninki belki iltihaplı romatizma çeşididir(tabi aslında fikir beyanında bulunmam doğru değil dr bilir doğrusunu)
Burada harcayacağın vakti bir hekimle görüşerek değerlendirmen çok daha çözümcül olur
Ayrıca tut ki o istemediğimiz hastalık çıktı bugün değil başka bir zaman, yine de endişelenme yine de hep olumlu ol ki beynine hücrelerine kendine ruhuna bu mesajı ver:Ben iyiyim,hastaysam da kolaylıkla iyileşebilecek güce sahibim.Endişe ve stres olmayanı da çağırır sakin ol pozitif ol sevgili kardeşim.
Erken evrede her hastalık iyileşiyor ileri evrede de çoğunluğu iyileşiyor
Ekmekten undan şekerden paketli tüm gıdalardan sigaradan uzak duralım sağlığımız daim olsun,

Sevgiler,şifalar...

Sevgili kardeşim endişe etme,
Neu vücutta bir enfeksiyon olduğunda yükselir genelde.
Bacağında da kalınlaşmış bi kemik dokusu olduğunu anlıyorum yazdığın şekliyle.
Ciddi bişey olduğunu hiç sanmıyorum ,hekim değilim ama paniğini görünce belki desteğim olur dedim.

Benim sana ilktavsiyem sakin ol olumlu düşün ve nerede tanı konuldu bilmiyorum ama sonucunla bir eğitim araştırma hastanesine gidip mümkünse bir prof a göster,baktım Antalyada sın orada Akdeniz üniversitesi hastanesi nin çok iyi olduğunu birebir duymuştum.
Kanser için CA (cancer kısaltması)değerine bakılır ama sadece bi kemik oluşumu sanırım seninki belki iltihaplı romatizma çeşididir(tabi aslında fikir beyanında bulunmam doğru değil dr bilir doğrusunu)
Burada harcayacağın vakti bir hekimle görüşerek değerlendirmen çok daha çözümcül olur
Ayrıca tut ki o istemediğimiz hastalık çıktı bugün değil başka bir zaman, yine de endişelenme yine de hep olumlu ol ki beynine hücrelerine kendine ruhuna bu mesajı ver:Ben iyiyim,hastaysam da kolaylıkla iyileşebilecek güce sahibim.Endişe ve stres olmayanı da çağırır sakin ol pozitif ol sevgili kardeşim.
Erken evrede her hastalık iyileşiyor ileri evrede de çoğunluğu iyileşiyor
Ekmekten undan şekerden paketli tüm gıdalardan sigaradan uzak duralım sağlığımız daim olsun,

Sevgiler,şifalar...
Teşekkür ederim dünden beri 50 tane doktora gittim bugun cumartesi yine gittim kesin bişey söylenmıyor çok korkuyorum sün 18 yasında arkadasım kemik kanserinden öldü üzerine bu olunca çok korkuyoruz ailem benpazartesiyi iple çekiyorum resmne yarın hiç bir yerde doktor yok nasıl dayanıcam bilmiyorum

Teşekkür ederim dünden beri 50 tane doktora gittim bugun cumartesi yine gittim kesin bişey söylenmıyor çok korkuyorum sün 18 yasında arkadasım kemik kanserinden öldü üzerine bu olunca çok korkuyoruz ailem benpazartesiyi iple çekiyorum resmne yarın hiç bir yerde doktor yok nasıl dayanıcam bilmiyorum
Siz kaç yaşındasınız bilmiyorum ama olumsuz örnekleri baz almayın kendinize,
En imkansızı kabul edilen pankreasın 4. Evresinden bile iyileşen var
Ki size kimse kötü huylu bir tümör olduğuna dair bir açıklama bile yapmamış
Kendinizi yediğiniz gibi ailenizi de üzüyorsunuz yapmayın böyle,
Hasta değilseniz de hasta olacaksınız stresten,

Keşke sonucu aldığınız gün dr a göstermeye vaktiniz yetseymiş beklemek zor elbette
Gittiğiniz diğer drlar da olumsuz bişey söylememiş sakin olun

Back