Sağlıkçı Eşleri

Prm.Oznur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2008
765
2
96
İstanbul
aa bakıyorumda bir tek sağlıkçıların eşleri yok hadi bizde yazışalım bakalım kaç kişiyiz kaydirigubbakcemile5
bu arada her iki eşde sağlıkçı olanlar varsa yazışalım bu arada bende sağlıkçıyım ambulans tenikeriyim (paramedik) eşimde sağlık memuru ben başlayayım ilk hadi sizleride bekliyorum a.s.

yok yok bende varım eşim benimde sağlıcı özel bir işketin favrikasında sağlık memurluğu yapıyor , aynu yerde çalışıyıruz bende yönetici asistanım

slm başlığı yeni gördüm bende varım benim eşim de acil tıp teknisyeni

merhabaa.ya size birşey sorabilirmiyim?özel msj ayarınız kapalıydı.ben ikinci doğumumu sezeryanla yaptım ama çok 1 ay ağrılarım oldubelden uyuşturmalı oldum.ama bugün arkadaş da tesadüf oda sezeryan ama narkozla oda çok memnun hemen ayağı kalmış ben bunu anlamadım bir türlü:uhm:
kızlar bende varım ama ssaglıkçı olan eşim degil benim.anestezistim.eşim asker...

bu topiğe hiç bakmamıstım bende eşimde sağlıkcıyız ben laboratuvar teknikeriyim kocişim sağlık memuru :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…