• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sağlık

Gabriel_

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
2.885
3.699
658
kızlar bu bölümde bunu sormam doğrumu bilmiyorum ama malum sitede online doktor yok ve şuan bayram olduğu için dr a a gidemiyoruz pazartesiye kaldı.
annemle ilgili bşy soucam belki etrafta başına ben<er bşy gelenvardır.
3 gün önce annem dışarıya çıkmış.eczanede tansiyonunu ölçtürmüş 13 e 10 çıkmış. normal demişler. aradan bi 10 dk falan sonra sanırım , birden yere yığılmış. etraftakiler iyimisiniz falan diye soruyoruş annem diyor ki duyuyordum ama ağzımı açıp cvp veremedim diyor. sonra zaten tamamen kendinden geçmiş.annemi kaldırıp biyere oturtmuşlar. şiddetli bir kusmayla kendine gelmiş . bu ne olabilir duyduğumda çok üzüldüm ve şok oldum. bu pzt check up a sokucam annemi ama özellikle gitmemiz gerekn bi bölüm varmı, ve bu neden kaynaklı olabilir

Pek bilmediğim için yanlış yönlendirmek istemem ama tansiyonda kusma, baş ağrısı gibi durumlar oluyor. Dahiliyeye gidebilirsiniz ama yine de net bilen arkadaşlar cevaplarsa daha sağlıklı olur.Çok geçmiş olsun...

canım geçmiş olsun öncelikle ama korkma mühim birşey değil...sıcaktan ve yorgunluktan olabilir bir de tansiyon eğer yükseldiyse kusma da görülebilir çünkü babannem tansiyon hastası buna benzer şeyler yaşadı ama çok şükür korkulacak bir durum yok biraz yediğine içtiğine dikkat edecek o kadar haaaa ama mutlaka doktora görünün öncelikle dahiliyeye sonra o gerekli görürse nörolojiye yönlendirir....mr isteyebilirler ama ilk defa oluyorsa istemeyebilirler bile....

geçmiş olsun aşırı kusma kalp krizi habercisidir ertelemeyin derim

Back