Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlarım sağlık yönetimi okuyanlar var mı yeni kaydoldum. açık öğretim hakkında hiçbir fikrim yok henüz sınavlar kitaplar nereden olur bilen varsa yazarsa çok sevinirim.
bu başlıkta sağlık yönetimi okuyanlar varsa birbirimize yardımcı olalım.
Hayırlı olsun, AÖF artık kitap vermiyor. Sisteme yüklüyorlar dersleri ve konuları oradan takip ediyoruz. İsterseniz ekstra ücret verip kitap satın alabiliyorsunuz. Bölümle alakalı bilgim yok :)
Hayırlı olsun, AÖF artık kitap vermiyor. Sisteme yüklüyorlar dersleri ve konuları oradan takip ediyoruz. İsterseniz ekstra ücret verip kitap satın alabiliyorsunuz. Bölümle alakalı bilgim yok :)
Evet yükleniyor, bu yıl sınavlar yüz yüze olacak üniversiteler açılıyor. Hatta yaz okulu sınavları yüzyüze. Bana kalırsa online olmasındansa yüzyüze daha iyi. Online’da herkes kopya çekti, ortalamalar düştü ama tabii bu benim fikrim
Evet yükleniyor, bu yıl sınavlar yüz yüze olacak üniversiteler açılıyor. Hatta yaz okulu sınavları yüzyüze. Bana kalırsa online olmasındansa yüzyüze daha iyi. Online’da herkes kopya çekti, ortalamalar düştü ama tabii bu benim fikrim
ben pandemi yüzünden toplu sınav ortamına girmek istemiyorum eğer vakalar çok olursa gitmeyebilirim o yüzden online olsun istiyorum ev ortamında daha rahat bence sınava girmek hem. ortalama derdim yok pek açıkçası geçeyim yeter düşüncesindeyim.