- 5 Aralık 2022
- 1.840
- 1.464
-
- Konu Sahibi Aysegullerden
Normal kan testinde gözükmez miBu esnada prezervatif var mıydı?
Aile hekimi durduk yere buna bakmaz bi şikayetiniz yoksa gözükmez. Ama şimdi evlenirken bulaşıcı hastalık var mı diye bakacaklar.Normal kan testinde gözükmez mi
Evet bakacaklar bende bu yüzden bu şekilde bulşma riski var mı diye sordum hemogramda falan gözükmez miAile hekimi durduk yere buna bakmaz bi şikayetiniz yoksa gözükmez. Ama şimdi evlenirken bulaşıcı hastalık var mı diye bakacaklar.
GözükmezEvet bakacaklar bende bu yüzden bu şekilde bulşma riski var mı diye sordum hemogramda falan gözükmez mi
Ya bir kan alıyorlar başka da bir şey yok hpv ye bakmıyorlar testlerde. Yüzde yüz yoktur diyemeyiz, var düşük de olsa. O da seneler içinde bile çıkabilir grip mi bu hemen belli olsunMerhaba.
Evlilik için test yaptıracağım.
Önceden cinsel birliktelik olan ilişki yaşamadım ama birisi ile sürtünme ve oral yolu ile bişişer yaşamıştım. Bu şekilde hiv bulaşma riski var mı?
Hiv belirtileri nelerdir?
Evlilik yolunda hangi testlere bakılıyor
2-3 sene geçti benim biri ile yakınlaşmamın üstünden. Şimdiye belirti çıkmaz mıydı?Ya bir kan alıyorlar başka da bir şey yok hpv ye bakmıyorlar testlerde. Yüzde yüz yoktur diyemeyiz, var düşük de olsa. O da seneler içinde bile çıkabilir grip mi bu hemen belli olsun
enfeksiyonel kan testim vardı crp değeri var normal değerde çıkmışGözükmez
Hpv bağışıklıkla ilgili bir şey, 10 sene sonra bile çıkabilir. Biraz araştırır iseniz görebilirsiniz. Yazan makalelerde de bu bilgiler mevcut.2-3 sene geçti benim biri ile yakınlaşmamın üstünden. Şimdiye belirti çıkmaz mıydı?
Hangi testlere bakılıyo acaba
Crp değeri enfeksiyon değeri, hpv var yok denilecek bir değer ölçütü değil kienfeksiyonel kan testim vardı crp değeri var normal değerde çıkmış
Eğer olsa idi enfeksiyon değerinde oynama olmaz mıydı?Crp değeri enfeksiyon değeri, hpv var yok denilecek bir değer ölçütü değil ki
Alakası olduğunu sanmıyorum bulaşıcı hastalıklar ayrı bi şey her virüsü göremiyorlar.enfeksiyonel kan testim vardı crp değeri var normal değerde çıkmış
sadece cinsel birliktelikte bulaşan bir virüs de değil ama insan korkuyor. Ben cinsel olarak birleşmedim ama bişiler yaşadım ondan ötürüde kafama takıldıAlakası olduğunu sanmıyorum bulaşıcı hastalıklar ayrı bi şey her virüsü göremiyorlar.
Gozukuyor. Hpv, Hiv, bel soguklugu vs tabii ki hepsine kan tahlilinde bakiliyorEvet bakacaklar bende bu yüzden bu şekilde bulşma riski var mı diye sordum hemogramda falan gözükmez mi
Cinsel birliktelik yaşamadım diye kandırma kimseyiMerhaba.
Evlilik için test yaptıracağım.
Önceden cinsel birliktelik olan ilişki yaşamadım ama birisi ile sürtünme ve oral yolu ile bişişer yaşamıştım. Bu şekilde hiv bulaşma riski var mı?
Hiv belirtileri nelerdir?
Evlilik yolunda hangi testlere bakılıyor
Hemogram testi yaptırdım hangi değerlerde görücemGozukuyor. Hpv, Hiv, bel soguklugu vs tabii ki hepsine kan tahlilinde bakiliyor