- 30 Kasım 2011
- 2.315
- 84
- 78
- Konu Sahibi sevgilim06
-
selam portör kan tahlili, aile hekimine gidince seni devlet hastanesine yönlerdirirler
ayrıca akciğer filminde sen kabine giriyorsun kimse görmüyor seni olur mu öyle sey
herkese selamlar...işyerinden sağlık raporu istediler. nasıl alacağım.?
Birde portör + akciger filmi nasıl alınacak? aile hekimliği bunları hemen o gün haledermi? hiç akçiğer filmi çektirmedim nasıl çekiyorlar?ben utangaçımda üst taraf soyunukmu olcak
ve tabi sağlık raporu ücretlimii
portör kan tahlili değildir sana bi tüp veriyolar tuvalete giriyosun büyük tuvaletini yapıp içine koyuyosun kurt vs var mı diye bakıyolar
ben öyle biliyordum ama portörün içeriği sadece dışkı incelenmesi değilmiş boğaz kültürü de alınıyormus akciğer filmi de portör içerisinde geciyor
devlet hastanesinde hepsi en fazla 2 gün içerisinde çıkar bence arkadasım işin hayırlı olsun
herkese selamlar...işyerinden sağlık raporu istediler. nasıl alacağım.?
Birde portör + akciger filmi nasıl alınacak? aile hekimliği bunları hemen o gün haledermi? hiç akçiğer filmi çektirmedim nasıl çekiyorlar?ben utangaçımda üst taraf soyunukmu olcak
tatlım akciğer filmi çok basit bişey iççamaşırını çıkarcaksn kopcaları filan var ya o yüzden ama üstünde tshrt olabilir ama demirsiz bir tshrt ve kolyelerini filan da çıkarcaksn. zaten sonucu da 5 dakika sonra alırsın =) diğerleri konusunda bir fikrim yok ama =)herkese selamlar...işyerinden sağlık raporu istediler. nasıl alacağım.?
portörde büyük çişim gelmezse nolcek alamıcam galiba
sağlık raporu devlet hastanesinden alınıyor. 155TL veriyorsun ama önce bi yerden kağıt alman gerekiyor. ayrıca 1 günde halledilen şeyler değil 2 gün sürüyor. arkadaşım yurt dışında okuyacak o aldı ondan biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?