Sağlık raporu nasıl alınır?

:6:ben sağlık raporuna para vermedim geçen sene :34:
bence bir araştırın derim....
ben size portör için testleri yaziim hatırladığım kadarıyla :ssz:
1- sağlık raporu (akciğer frafisi ) sütyenini çıkarıyorsun atletle kalabilirsin dantelli değilse :34: verem savaş dispanserinden olacak bu....aynı gün veriliyor
2 - dr.sadi konuk (oradan yaptım çünkü en son :1: o yüzden bu hastaneyi söylüyorum dr. a gidiyorsun sana dışkı testi yaptırman için kağıt veriyor :6: ama kağıdı vermeden önce burnuna birşey sokuyorsun pislikdiyorsun içinden :1: boğazına birşey sokuyorsun öhhh diyorsun sonra seni dışkı testine gönderiyor gidiyorsun test yerinden kap alıyorsun en az nohut büyüklüğünde dışkı yapıyorsun (içim kalktı böhhh) :47:
sonra 1 hafta bekliyorsun test sonucu için

hatırladığım bu

benim hepsi toplam yol paramda :6: 20 tl tutmuştu :34:

Son düzenleme:
Detaylı bir rapor mu istediler?
Ben direkt sağlık ocağındaki aile hekimine gidip alabiliyorum. Kağıda ad soyad imza atıp iki dk da elime veriyor.Muayene falan yok yani..

ben sağlık raporuna para vermedim geçen sene :34:
bence bir araştırın derim....
ben size portör için testleri yaziim hatırladığım kadarıyla :ssz:
1- sağlık raporu (akciğer frafisi ) sütyenini çıkarıyorsun atletle kalabilirsin dantelli değilse :34: verem savaş dispanserinden olacak bu....aynı gün veriliyor
2 - dr.sadi konuk (oradan yaptım çünkü en son :1: o yüzden bu hastaneyi söylüyorum dr. a gidiyorsun sana dışkı testi yaptırman için kağıt veriyor :6: ama kağıdı vermeden önce burnuna birşey sokuyorsun pislikdiyorsun içinden :1: boğazına birşey sokuyorsun öhhh diyorsun sonra seni dışkı testine gönderiyor gidiyorsun test yerinden kap alıyorsun en az nohut büyüklüğünde dışkı yapıyorsun (içim kalktı böhhh) :47:
sonra 1 hafta bekliyorsun test sonucu için

hatırladığım bu

sonuç için 1 hafta beklemiyosun ben yaptırdığım gün aldım sonucu burundan ve boğazdan kültürüde onlar alıyo zaten

istenen evrak kağıtta aynen şöyle yazıyor.sağlık raporu(çalışanlar için Portör+akciğer film)*

sonuç için 1 hafta beklemiyosun ben yaptırdığım gün aldım sonucu burundan ve boğazdan kültürüde onlar alıyo zaten

cnmm ben geçen sene bekledim ve geçen seneye kadar 6 ayda bir olmak üzere 3 yıl yaptırdım her defasında 1 hafta sonra sonuçum verildi şimdi değiştiyse bilemem ama 1 hafta beklediğimden eminim... ayrıca mesajımda burnuna birşey sokuyorlar boğazına birşey sokuyorlar dediğim burun boğaz kültürü demek istediğim

Bugün devlet hastanesine akciğer filmi çektirmek için gittim. (İş için gerekli)

Sadece akciğer filmini değil, sağlık raporu adı altında hepsini yaptıklarını fakat 28 TL ödemem gerektiğini söylediler.
:53:Şok oldum diyebilirim. SSK'lı olduğum halde neden ücret ödüyorum ki?!

Back