Sizin ve bebeğinizin Sağlığınızı düşünüyorlar.. keşke bu işin eğitimini almış insanlara google kadar güvenebilsek.. yediğiniz 3 kaşık pilavda da aynı miktar şeker varken neden sağlığınızı riske attığınızı düşünerek sinirlenmiş olabilirler..
Doğal şeker ile beyaz şekeri nasıl bir tutabiliyorsunuz? Kuru incirden alınan şekerle şerbetli tatlıdan alınan nasıl aynı kefede olabilir?Hanımlar bilin diye söylüyorum diyetle alakası pek yok şayet hücrelerimiz zaten şekerle besleniyor sıfır şeker alsanız da (bu mümkün değil aslında) diğer besinler karaciğerde dönüştürülüp yine kanımızda belli düzeyde şeker her zaman var. Mesele insülin direnci, yani hücrelerin o şekeri kullanabilmesi için üretilen insüline karşı olan direnç sebebiyle kan şekeri yükseliyor. Şekeri kullanamıyor hücreler bu da büyük problem bir gebe için. Meselenin kandaki şekerin hücrelerin kullanamaması olduğunu anlatmaya çalışıyorum tip 2 diyabette, insülin direncinde, gebelik diyabetinde hastalığın mekanizması budur. İnsülin ile hücreleri daha fazla uyarıp şekeri içeri alabilmesi sağlanmaya çalışılır. Tabiki çoooooook daha ayrıntılı ben en basit temel konuya değindim
bu yüzden o test mutlaka ama mutlaka yapılmalı. Çok riskli bi durum hamilelikte
Malesef bu konUnun gerçeği çok ayrı medyada size anlatılan öğretilen çok ayrı..
Doğal şeker ile beyaz şekeri nasıl bir tutabiliyorsunuz? Kuru incirden alınan şekerle şerbetli tatlıdan alınan nasıl aynı kefede olabilir?
Hamile değilim, olsaydım da yaptırmazdım.
Canan Hanıma (Karatay) çok güveniyorum, onun dediklerini yaparak kullandığı ilaçlardan kurtulan insanlar gördüm; buna insülin iğnesi olan da dahil. Bu sebeple kendisi yapılmamalı dediği için yaptırmazdım.
Siz onların ya da buradakilerin dediklerinden ziyade dediğiniz gibi doktorunuzla konuşun, güveniyormuşsunuz zaten ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?