• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlık ocağında kan verenler

Asmlerde verdiğiniz kanın barkod numarasını çekin. Bulunduğunuz ilin il sağlık müdürlüğü tahlil sonuçları sitesinden Tc. Kimlik numarası ve barkodla girebilirsiniz
Öyleymiş ya ama hemşirr aldı barkodu vermedi geri bişey benm de aklıma bu kadar geç olcagı gelmedi

sağlık ocağında 2 defa gebelik için kan tahlili vermiştim ilk seferinde sonuç e nabıza düşmedi ve sağlık ocağının numarasını bulup sekreteri aramıştım ve bana yardımcı olup sonucu söylemişti negatifdi 2. Defa kan verdiğimde heyecandan her dakika e nabıza giriyordum ve hemen ertesi gün sonuçlar düşmüştü pozitifdi😃

sağlık ocağında 2 defa gebelik için kan tahlili vermiştim ilk seferinde sonuç e nabıza düşmedi ve sağlık ocağının numarasını bulup sekreteri aramıştım ve bana yardımcı olup sonucu söylemişti negatifdi 2. Defa kan verdiğimde heyecandan her dakika e nabıza giriyordum ve hemen ertesi gün sonuçlar düşmüştü pozitifdi😃
Ayy ne güzel inşallah güzel haber banada nasip olur o kadar bekledim 😂

Anladım ben ilçe de oturuyorum sağlık ocağına kan verince merkezdeki hastaneye gidiyor kanlar , sonuçları da hastanenin sitesinden bakıyorum sizin farklı o zaman
Selçuk devlet hastanesi ne gidiyodr bizimde ama siteden girince e nabıza yönlendiriyor direk

Bu arada sonuçlar perşembe gününden beri çıkmad evdeki bütün gebelik testleri pozitif çıktı çok şükür ama merak devam ediyor tabiki Ovülasyn testi kalmş evde bu sitede onla da gebelik öğrenen bir sürü kişi görmüştüm meraktan onu yaptm Ovülasyn dönemindn daha kötü çıktı sanırım gerçek bu bilgide markası laboquick

Eklentiler

• IMG_20250426_212544.webp
    IMG_20250426_212544.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 30
Bu arada sonuçlar perşembe gününden beri çıkmad evdeki bütün gebelik testleri pozitif çıktı çok şükür ama merak devam ediyor tabiki Ovülasyn testi kalmş evde bu sitede onla da gebelik öğrenen bir sürü kişi görmüştüm meraktan onu yaptm Ovülasyn dönemindn daha kötü çıktı sanırım gerçek bu bilgide markası laboquick
Ohooo bu bal gibi pozitif 🌸

Daha koyu çıktı yazacktm 😊

Hadi gözün aydın darısı bizlere olsun 🌸

Back
X