Beta Hcg sonucu çıkmadı

selm134

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2025
45
18
3
23
Selamlar idrar testim pozitif çıkınca sağlık ocağında Salı günü kan verdim , Salı akşam tüm sonuçlar çıkmıştı sadece beta hcg çıkmadı ,çarşamba resmi tatildi zaten , bugün de öğlen oldu sonuç hala girilmedi , bu durumu yaşayan var mı ne zaman çıkar , çıkmazsa özel hastaneye gidip test vermeyi düşünüyorum çünkü beklemekten sinirlerim bozuldu

Sağlık ocağı uzak degilse gidip öğrenseniz.. bide sağlık ocağında kan verdiğiniz zaman barkod isteyin öyle daha kolay sonuca ulaşılıyor

Selamlar idrar testim pozitif çıkınca sağlık ocağında Salı günü kan verdim , Salı akşam tüm sonuçlar çıkmıştı sadece beta hcg çıkmadı ,çarşamba resmi tatildi zaten , bugün de öğlen oldu sonuç hala girilmedi , bu durumu yaşayan var mı ne zaman çıkar , çıkmazsa özel hastaneye gidip test vermeyi düşünüyorum çünkü beklemekten sinirlerim bozuldu
Bizim saglik ocaginda sisteme dusmuyordu gidip ogreniyorduk. Belki sizin saglik ocaginda da ayni durumdur. Gidip ogrenin bence

Sağlık ocağında beta daha geç çıkıyormuş. Özele giderseniz 1 2 saat içinde sonuç çıkar. Bazı özellerin kendi sisteminden de öğrenebilirsiniz sonucu gitmeden

Back
X