Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ediyorumProlaktini bilmiyorum ama sanki gebe kalırsan bakarız demişti doktor. Şunlara bakmıştı
Eki Görüntüle 3357577
Çok sağolun devlette ve özelde randevu bulamadımMerhaba daha birkaç gün önce gittim malesef prolaktine bakmıyorlarmış. Devlette baktırın bence
Ben baktırdım sağlık ocagında prolaktine hatta ilaç kullandığım için sadece prolaktin istemişti doktor onlarda sadece prolaktine baktıSağlık ocağında adetin 3. Günü olan hormon testini yapıyorlar mı ? Fhs, prolaktin falan
Ne zaman? Bana dediler ki artık bakılmıyorBen baktırdım sağlık ocagında prolaktine hatta ilaç kullandığım için sadece prolaktin istemişti doktor onlarda sadece prolaktine baktı
1 sene önce bsktrdım şu an değiştyse bilemiyorumNe zaman? Bana dediler ki artık bakılmıyor
Ihmal etmeyiniz !!1 sene önce bsktrdım şu an değiştyse bilemiyorum
Geçen ay sağlık ocağında hepsini yapmazlar diye özelde 1000 lira ödedim bugün öylesine sağlık ocağına gidip sorayım dedim yapıyorlarmış yaptırmak isteyenler özellikle prolaktin falan diye doktoruna istediği testleri tek tek söylerse bakılıyorSağlık ocağında adetin 3. Günü olan hormon testini yapıyorlar mı ? Fhs, prolaktin falan