• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlık ocağında hormon testi yapılıyorlar mı?

bebek83

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2023
143
25
13
29
Sağlık ocağında adetin 3. Günü olan hormon testini yapıyorlar mı ? Fhs, prolaktin falan

Merhaba daha birkaç gün önce gittim malesef prolaktine bakmıyorlarmış. Devlette baktırın bence

Prolaktini bilmiyorum ama sanki gebe kalırsan bakarız demişti doktor. Şunlara bakmıştı

Screenshot_2023-10-15-18-13-05-56_e2d5b3f32b79de1d45acd1fad96fbb0f.webp

Bir ay önce sağlık ocağında test yaptırdım bakılıyor. Biraz keyfe keder olayı var galiba sağlık ocaklarında 😒🤷🏻‍♀️

Şimdi özelde yaptırdım testi dört ay önce 34 çıkmıştı şimdi biraz düşmüş 27 normal mi sizlerin kaçtı ?

Adetin 4.gunu de bakılır mi malum araya yılbaşı tatili girdi muayene randevu yok

Sağlık ocağında adetin 3. Günü olan hormon testini yapıyorlar mı ? Fhs, prolaktin falan
Geçen ay sağlık ocağında hepsini yapmazlar diye özelde 1000 lira ödedim bugün öylesine sağlık ocağına gidip sorayım dedim yapıyorlarmış yaptırmak isteyenler özellikle prolaktin falan diye doktoruna istediği testleri tek tek söylerse bakılıyor

Back
X