• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Saglik ocağında gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sen ek olarak beta hcg de yapin dedin mi eğer demediysen kendileri bakmazlar tam kan sayımında çıkmaz

Canım sen ek olarak beta hcg de yapin dedin mi eğer demediysen kendileri bakmazlar tam kan sayımında çıkmaz

Ben zaten direk gebelik testi için geldim dedim.
Sağlık ocağında gebelik testi yapınca hemogramla mi çıkıyor.yaptiran biri söylese ya

Ben zaten direk gebelik testi için geldim dedim.
Sağlık ocağında gebelik testi yapınca hemogramla mi çıkıyor.yaptiran biri söylese ya
canım şimdi her doktorun yoğurt yiyişi farklıdır. mesela ben de yaptırdım sağlık ocağında gebelik testi. Bende beta hcg ve anlamadığım bi kaç bişi daha bakmış. ben istememiştim halbuki onları ama o doktordan ne zaman beta istesem o tuhaf şeylere de bakıyor.
senin doktorun da hazır kan vermişken şu değerlere de bakalım demiş senin için. iyi güzel bişi bence

dur doktor nelere bakmış onu da söyliyim: Hemolitik, ikterik ve lipemik... :KK53:hep bakar bunlara da ne işe yarar hiç anlamam

Sağlık ocağının yaptığı çıkmadı. Bende çay tabii ozele gitim 167.50 cikti
hayırlı olsun canım:KK9::KK36:
şimdi önce beta hcg yükselecek mi diye merak edeceksin. istersen evde gebelik testleriyle de bakabilirsin. İstersen 2 gün sonra kan ver artışı gör. Bu senin kararın. sonrasında keseyi ne zaman görücem diye bekleyeceksin, sonra kalp atışı vs...:emir_bebek:
ben yapamıyorum ama sen rahat ol, sakin sakin bekle bebeğini :KK70: bir de olumsuz şeyler okuyup moralini bozma. burda okuduğun olumsuzluklara takılma:kahve: kendine dikkat et tatlım artık iki kişisin. Folik asit kullanımına devam et

25 ağustos en son adet tarihim oda tarlusalla adet sokturucu kullanmıştık kist vardı. Sonra işte 25 ağustosta adet oldum bir daha olmadım. Ama 16 ve 17 de yumurtlama oldu çünkü akinti ve şişkinlik vardı. Yani geç yumurtlama oldu biraz. Kesin dayanamam ben perşembe yaparım yine test

25 ağustos en son adet tarihim oda tarlusalla adet sokturucu kullanmıştık kist vardı. Sonra işte 25 ağustosta adet oldum bir daha olmadım. Ama 16 ve 17 de yumurtlama oldu çünkü akinti ve şişkinlik vardı. Yani geç yumurtlama oldu biraz. Kesin dayanamam ben perşembe yaparım yine test
Geç döllenme eşittir düşük beta, ki düşük bile değil yani önemli olan sayı değil 2 güne en az 2 kat artmış olması önemli demişti doktor

Sağlık ocagindaki testin bugün çıkmış

Cuma günü 101 cumartesi 167.54 beta hcg 1 gün arayla iyi artmış mi.

Bende yaptırdım tam 7 saattir çıkmamış. çalışıyor yazıyor bu kadar uzun sürmezdi ya :(

Back