Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen ek olarak beta hcg de yapin dedin mi eğer demediysen kendileri bakmazlar tam kan sayımında çıkmaz
canım şimdi her doktorun yoğurt yiyişi farklıdır. mesela ben de yaptırdım sağlık ocağında gebelik testi. Bende beta hcg ve anlamadığım bi kaç bişi daha bakmış. ben istememiştim halbuki onları ama o doktordan ne zaman beta istesem o tuhaf şeylere de bakıyor.Ben zaten direk gebelik testi için geldim dedim.
Sağlık ocağında gebelik testi yapınca hemogramla mi çıkıyor.yaptiran biri söylese ya
dur doktor nelere bakmış onu da söyliyim: Hemolitik, ikterik ve lipemik...hep bakar bunlara da ne işe yarar hiç anlamam
Hayırlı olsun canım.Sağlık ocağının yaptığı çıkmadı. Bende çay tabii ozele gitim 167.50 cikti
Hayırlı olsun canım.
düşük müymüş. benim 7 çıktı sonra 25e yükseldi hamilesin dedilerDoktoru mu aradım 4 gün sonra testi tekrarla şimdilik bisey diyemeyiz dedi. Offff . Değer dusukmus
düşük müymüş. benim 7 çıktı sonra 25e yükseldi hamilesin dediler![]()
8 gün vardı adetimeEvt öyle dedi. Perşembe bir daha yap ara beni dedi. 7 çıktığında kaç gün gecikmustin
hayırlı olsun canımSağlık ocağının yaptığı çıkmadı. Bende çay tabii ozele gitim 167.50 cikti
Bana da 48 e hayırlı olsun demişlerdi.Doktoru mu aradım 4 gün sonra testi tekrarla şimdilik bisey diyemeyiz dedi. Offff . Değer dusukmus
Geç döllenme eşittir düşük beta, ki düşük bile değil yani önemli olan sayı değil 2 güne en az 2 kat artmış olması önemli demişti doktor25 ağustos en son adet tarihim oda tarlusalla adet sokturucu kullanmıştık kist vardı. Sonra işte 25 ağustosta adet oldum bir daha olmadım. Ama 16 ve 17 de yumurtlama oldu çünkü akinti ve şişkinlik vardı. Yani geç yumurtlama oldu biraz. Kesin dayanamam ben perşembe yaparım yine test