Sağlık ocağında beta versem aynı gün çıkar mı?

havvaarslan

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2022
270
133
18
Kızlar günaydın adetim 2 gün geçti beta versem bu sabah aynı gün sonucu alabilir miyim 2. Gün bugün gecikmemin 1 dk da bu şekilde oldu test çok heyecanlıyim elim ayağım titriyor şimdi yaptım testi.

Eklentiler

• IMG_20221129_074604.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 1.188
Hayırlı olsun..saglik ocagında ertesi gün çıkıyo sonuclar.. bence yakınsa bi hastanenin aciline git yada direk kadındoğum doktoruna git folikasit falan başlarsın hemen

Kızlar günaydın adetim 2 gün geçti beta versem bu sabah aynı gün sonucu alabilir miyim 2. Gün bugün gecikmemin 1 dk da bu şekilde oldu test çok heyecanlıyim elim ayağım titriyor şimdi yaptım testi.
Bence git maşallah var zaten

Hayırlı olsun gebesiniz sizde bende aynı durumdayım. Bugün gecikmemin 2.günü testim pozitif çıktı. Kan vermeye gideceğim. Yarın çıkıyor sonucu. Ben 2gündür mide bulantısıyla uyanıyorum. Kasık krampları ara ara geliyor. Aynı durum oluyormu sizdede

Bende regle 10 11 gün kala aşırı bir iştah artışı vardı bir kaç belirti vardı yazmıştım hatta burda ama 2 3 gün sonra hiç bir şey kalmadı şu an hiç bir belirti yok ne göğüs hassasiyeti sadece adet olcakmisim gibi kasıkta ve göbek deliğinde batma oluyodu ama başka belirti olmadığı için regle yormadim. Bugün sabah eşimi ise yollayınca içime bir test yap hissi geldi yaptım idrarı koyar koymaz anında kırmızı gördüm şok oldum

İnşallah sizinde hayırlı haberlerinizi alırız. Ben önceki 2 ay aşırı belirtim vardı ama hep negatifti bu ay belirti olmayınca aklımdan bile geçmesi son 1 haftadır

Hayırlı olsun gebeliğiniz. Sağlık ocaklarında laboratuvar olmadığından sabah numuneleri toplayıp öğlen dışarı gönderiyorlar sonuç ertesi gün çıkıyor. Varsa yakınlarda hastanenin aciline gidin

Gece çıkabilir sonucu yarın alırsınız
Kontrol edersiniz gece

hastane acillerinde de bazen 24 saat snra.cikiyo imkanin varsa ozek hastanede yaptir hemen hadi hayirlisi☺

geçen hafta ben yaptırdıgımda saat 3 'te çıkmıstı,aslında şöyle hemşire dosya no veriyor ordan Melis hasta sistemi var önce oraya düşüyor.ertesi ğünde e nabıza düşüyor Tetkik Sonuç Sorgulama - MELİS

Bazen e nabiza düşmesi daha geç te oluyor. Bende dosya numarasından takip ediyorum ama hiç aynı gün çıkmadı anca geceye belki. Sanırım bizim asm nin ağırlığı numuneleri geç gönderiyorlar

Bazen e nabiza düşmesi daha geç te oluyor. Bende dosya numarasından takip ediyorum ama hiç aynı gün çıkmadı anca geceye belki. Sanırım bizim asm nin ağırlığı numuneleri geç gönderiyorlar
ehehe olabilir valla,geçen hafta tam 3' te çıktı.ertesi ğünde e nabıza düştü ki,burasıda kalabalık mahalle:)

Ben sabah verince çıkıyor öğle sonu verdikleri kağıttan bakıyorum enabizdan göremiyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…