- 8 Eylül 2022
- 270
- 133
- 18
- Konu Sahibi havvaarslan
-
Bende öyle duydum ama açılır açılmaz gitsem çıkar mı bilemedimtebrik ederim sağlık ocağında kan tahlili ertesi gün çıkıyor diye biliyorum
Çok teşekkür ederim canım benimtebrik ederim sağlık ocağında kan tahlili ertesi gün çıkıyor diye biliyorum
Bence git maşallah var zatenKızlar günaydın adetim 2 gün geçti beta versem bu sabah aynı gün sonucu alabilir miyim 2. Gün bugün gecikmemin 1 dk da bu şekilde oldu test çok heyecanlıyim elim ayağım titriyor şimdi yaptım testi.
Hayırlı olsun canımBence git maşallah var zaten
Hayırlı olsun gebesiniz sizdeKızlar günaydın adetim 2 gün geçti beta versem bu sabah aynı gün sonucu alabilir miyim 2. Gün bugün gecikmemin 1 dk da bu şekilde oldu test çok heyecanlıyim elim ayağım titriyor şimdi yaptım testi.
Bende regle 10 11 gün kala aşırı bir iştah artışı vardı bir kaç belirti vardı yazmıştım hatta burda ama 2 3 gün sonra hiç bir şey kalmadı şu an hiç bir belirti yok ne göğüs hassasiyeti sadece adet olcakmisim gibi kasıkta ve göbek deliğinde batma oluyodu ama başka belirti olmadığı için regle yormadim. Bugün sabah eşimi ise yollayınca içime bir test yap hissi geldi yaptım idrarı koyar koymaz anında kırmızı gördüm şok oldumHayırlı olsun gebesiniz sizdebende aynı durumdayım. Bugün gecikmemin 2.günü testim pozitif çıktı. Kan vermeye gideceğim. Yarın çıkıyor sonucu. Ben 2gündür mide bulantısıyla uyanıyorum. Kasık krampları ara ara geliyor. Aynı durum oluyormu sizdede
İnşallah sizinde hayırlı haberlerinizi alırız. Ben önceki 2 ay aşırı belirtim vardı ama hep negatifti bu ay belirti olmayınca aklımdan bile geçmesi son 1 haftadırHayırlı olsun gebesiniz sizdebende aynı durumdayım. Bugün gecikmemin 2.günü testim pozitif çıktı. Kan vermeye gideceğim. Yarın çıkıyor sonucu. Ben 2gündür mide bulantısıyla uyanıyorum. Kasık krampları ara ara geliyor. Aynı durum oluyormu sizdede
geçen hafta ben yaptırdıgımda saat 3 'te çıkmıstı,aslında şöyle hemşire dosya no veriyor ordan Melis hasta sistemi var önce oraya düşüyor.ertesi ğünde e nabıza düşüyor Tetkik Sonuç Sorgulama - MELİSHayırlı olsun gebeliğiniz. Sağlık ocaklarında laboratuvar olmadığından sabah numuneleri toplayıp öğlen dışarı gönderiyorlar sonuç ertesi gün çıkıyor. Varsa yakınlarda hastanenin aciline gidin
Bazen e nabiza düşmesi daha geç te oluyor. Bende dosya numarasından takip ediyorum ama hiç aynı gün çıkmadı anca geceye belki. Sanırım bizim asm nin ağırlığı numuneleri geç gönderiyorlargeçen hafta ben yaptırdıgımda saat 3 'te çıkmıstı,aslında şöyle hemşire dosya no veriyor ordan Melis hasta sistemi var önce oraya düşüyor.ertesi ğünde e nabıza düşüyor Tetkik Sonuç Sorgulama - MELİS
ehehe olabilir valla,geçen hafta tam 3' te çıktı.ertesi ğünde e nabıza düştü ki,burasıda kalabalık mahalle:)Bazen e nabiza düşmesi daha geç te oluyor. Bende dosya numarasından takip ediyorum ama hiç aynı gün çıkmadı anca geceye belki. Sanırım bizim asm nin ağırlığı numuneleri geç gönderiyorlar
Ben sabah verince çıkıyor öğle sonu verdikleri kağıttan bakıyorum enabizdan göremiyorum tabiKızlar günaydın adetim 2 gün geçti beta versem bu sabah aynı gün sonucu alabilir miyim 2. Gün bugün gecikmemin 1 dk da bu şekilde oldu test çok heyecanlıyim elim ayağım titriyor şimdi yaptım testi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?