beautifulwoman Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2022 493 204 1 Ağustos 2022 Konu Sahibi beautifulwoman #1 Sağlık ocağı gebelik testi e nabiza sonuçlar ne zaman düşer ?
E ecemozn Üye Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2022 161 47 29 1 Ağustos 2022 Konu Sahibi beautifulwoman #2 3 buçuk 4 gibi
beautifulwoman Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2022 493 204 1 Ağustos 2022 Konu Sahibi beautifulwoman #3 ecemozn .!.: 3 buçuk 4 gibi Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Aycoregi1 👨👩👦👦⭐ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mart 2018 3.679 5.309 1 Ağustos 2022 Konu Sahibi beautifulwoman #4 beautifulwoman .!.: Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Bizim sağlık ocağı gibiyse hiç düşmez, bugüne kadar bir sürü test yaptırdım hiç biri yok e nabız da
beautifulwoman .!.: Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Bizim sağlık ocağı gibiyse hiç düşmez, bugüne kadar bir sürü test yaptırdım hiç biri yok e nabız da
beautifulwoman Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2022 493 204 1 Ağustos 2022 Konu Sahibi beautifulwoman #5 Aycoregi1 .!.: Bizim sağlık ocağı gibiyse hiç düşmez, bugüne kadar bir sürü test yaptırdım hiç biri yok e nabız da Genişletmek için tıkla... Ya kesin düşmez o zmn çünkü Diyarbakır da oturuyorum
Aycoregi1 .!.: Bizim sağlık ocağı gibiyse hiç düşmez, bugüne kadar bir sürü test yaptırdım hiç biri yok e nabız da Genişletmek için tıkla... Ya kesin düşmez o zmn çünkü Diyarbakır da oturuyorum
TheSweetWitch Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2022 2.035 1.634 1 Ağustos 2022 Konu Sahibi beautifulwoman #6 Benim sonuçlarım ertesi gün görünmüştü. Çünkü kan direkt orada incelenmiyor (küçük yer olduğu için) araçla laboratuvara gidiyor falan derken anca..
Benim sonuçlarım ertesi gün görünmüştü. Çünkü kan direkt orada incelenmiyor (küçük yer olduğu için) araçla laboratuvara gidiyor falan derken anca..
Tiniminimavihanim Nazlı Civcivlerim Zarif Hasretlerim Taçlı Kızlarım Pro Üye 20 Aralık 2020 17.062 75.539 1 Ağustos 2022 Konu Sahibi beautifulwoman #7 beautifulwoman .!.: Sağlık ocağı gebelik testi e nabiza sonuçlar ne zaman düşer ? Genişletmek için tıkla... Aile hekimliğinde kan testinizin üzerine yapıştırılan barkodun bir örneğini alsaydınız sistemden bakabilidiniz aslında
beautifulwoman .!.: Sağlık ocağı gebelik testi e nabiza sonuçlar ne zaman düşer ? Genişletmek için tıkla... Aile hekimliğinde kan testinizin üzerine yapıştırılan barkodun bir örneğini alsaydınız sistemden bakabilidiniz aslında
beautifulwoman Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2022 493 204 1 Ağustos 2022 Konu Sahibi beautifulwoman #8 Tiniminimavihanim .!.: Aile hekimliğinde kan testinizin üzerine yapıştırılan barkodun bir örneğini alsaydınız sistemden bakabilidiniz aslında Genişletmek için tıkla... Tüh keşke daha önce bilseydim
Tiniminimavihanim .!.: Aile hekimliğinde kan testinizin üzerine yapıştırılan barkodun bir örneğini alsaydınız sistemden bakabilidiniz aslında Genişletmek için tıkla... Tüh keşke daha önce bilseydim
Tiniminimavihanim Nazlı Civcivlerim Zarif Hasretlerim Taçlı Kızlarım Pro Üye 20 Aralık 2020 17.062 75.539 1 Ağustos 2022 Konu Sahibi beautifulwoman #9 beautifulwoman .!.: Tüh keşke daha önce bilseydim Genişletmek için tıkla... Bağlı olduğun ilin halk sağlığı Labaratuvar sitesinden bakılıyor canım aklında bulunsun
beautifulwoman .!.: Tüh keşke daha önce bilseydim Genişletmek için tıkla... Bağlı olduğun ilin halk sağlığı Labaratuvar sitesinden bakılıyor canım aklında bulunsun
beautifulwoman Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2022 493 204 7 Ağustos 2022 Konu Sahibi beautifulwoman #10 Tiniminimavihanim .!.: Aile hekimliğinde kan testinizin üzerine yapıştırılan barkodun bir örneğini alsaydınız sistemden bakabilidiniz aslında Genişletmek için tıkla... Ben tekrar kav verdim de nerden bakılıyor baktım ama çıkmıyor 2 gün geçti cuma günü vermiştim kan
Tiniminimavihanim .!.: Aile hekimliğinde kan testinizin üzerine yapıştırılan barkodun bir örneğini alsaydınız sistemden bakabilidiniz aslında Genişletmek için tıkla... Ben tekrar kav verdim de nerden bakılıyor baktım ama çıkmıyor 2 gün geçti cuma günü vermiştim kan
Tiniminimavihanim Nazlı Civcivlerim Zarif Hasretlerim Taçlı Kızlarım Pro Üye 20 Aralık 2020 17.062 75.539 7 Ağustos 2022 Konu Sahibi beautifulwoman #11 beautifulwoman .!.: Ben tekrar kav verdim de nerden bakılıyor baktım ama çıkmıyor 2 gün geçti cuma günü vermiştim kan Genişletmek için tıkla... Hangi ildeyseniz mesela Ankara Halk Sağlığı laboratuvarı diye yazın ordan bilgilerinizi girip görebilirsinz ama bazen her ilin o sitesi aktif olmuyor bilginiz olsun
beautifulwoman .!.: Ben tekrar kav verdim de nerden bakılıyor baktım ama çıkmıyor 2 gün geçti cuma günü vermiştim kan Genişletmek için tıkla... Hangi ildeyseniz mesela Ankara Halk Sağlığı laboratuvarı diye yazın ordan bilgilerinizi girip görebilirsinz ama bazen her ilin o sitesi aktif olmuyor bilginiz olsun