Lise Yorum ve Soruları Sağlık meslekmi anadolumu ?

holoc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2013
44
6
28
İstanbul
merhaba
ben bu sene 2013 sbssinde 380 oyp yaptım ve başakşehir anadolu lisesine gitmek istiyorum annemde sürekli sağlık mesleğe git diyor ve iş bulammı istiyor bense üniversiteye gitmek istiyorum çevresi falanda kötüdür diye ayrıca radyo etlevizyona gidebilirim en fazla çünkü ben sağlık alanını hiç sevmiyorum oldum olası cevap yazıcak herkese teşekkürler .

benim kızımda 345 yada 355 yaptı ama puanı sağlığa yetmedi bende araştırıyorum biz sağlığı çok istedik bence sağlık meslek lisesini seç banada fikir verirsen seviniri,m biz olmassa özele gönderice z bu çevrede bildiğn özle var mı?

ben sağlık meslek 11.sınıf öğrencisiyim.eğer sevmiyorsan kesinlikle yazma.sevilmeden yapılmaz ve puanın biraz az mı? yeter mi? bilemedim.hangi şehirdesin? ve zaten bizde üniversite okumadan atanamıyoruz yeni yasayla kolayca iş bulabileceğini düşünmesi ailen zaten:) sanırım şu sıralarda bitmiş olmalı kayıtlar falan ne yaptın?

sağlık meslek lisesi çok mu zor bi anadolu lisesine göre. ayrıca 4 yıllık üniversite nasıl okunuyor, illa 2 sene mi olmak zorunda, kısaca çok çalışmayan ama eğlenceli olursa çalışabilen bi insana göre nasıl bi lise yardım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…