• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Sağlık Meslek Lisesi 11. sınıf

sweet74

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
58
1
96
İstanbul
Merhaba arkadaşlar Ankara-Gölbaşında bulunan Darrüşşafika Özel Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 11. sınıf Hemşirelik nakilleri kabul etmektedir.Sınıf oluşturmak için 7 kişiye ihtiyaç vardır.Fiyatı yıllık 7 bin TL 12 taksit
(Düşünen arkadaşlar varsa burdan görüşelim )
:52::72:

Merhaba arkadaşlar Ankara-Gölbaşında bulunan Darrüşşafika Özel Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 11. sınıf Hemşirelik nakilleri kabul etmektedir.Sınıf oluşturmak için 7 kişiye ihtiyaç vardır.Fiyatı yıllık 7 bin TL 12 taksit

liseniz gerçekten başarılı bir lise evime uzak olmasa o liseye kayıt olacaktım bende bahar anadolu sağlık meslek lisesindeyim

kahramanmaraş elbistan ilçesindede özel ceyhan anadolu sağlık meslek lisesi açılmış 10-11-12. sınıf kayıtlarını alıyorlarmış fiyatı da 6 bin tl bence uygun 11. sınıfa yeni geçtim ben de yazılacağım diğer okullara 10-15 tl arası vermektense buraya giderim daha iyi diğer arkadaşlarımıda bekliyorum. 11 . sınıfın açılması için 15 kişi lazımmış şuan 8 kayıt almışlar.

Back