• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlık konusu

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
Geçen hafta grip oldum. Gripten sonra yirmilik dişim apse yaptı antibiyotik kullanıyorum. Onun ağrısı geçti şimdi de sol yanağımın iç kısmının üst tarafında et parçası gibi birşey var yumuşak sarkıyor ne olduğunu anlayamadımda
Böyle birşey yaşayan var mı ne olabilir, doktora gidicem ama randevum 14 ocakta

Geçmiş olsun. Allahım şifa versin inşallah.

ısırmış olabilir misiniz

rengi nasıl ısırılıp kopunca beyaz gibi oluyor

Cok gecmis olsun ama lutfen böyle seyleri bekletmeyin ve insanlara sormayın.bir saglikci olarak bu tarz şeylerin ne sonuçlar getirdiğini o kadar görüyorum ki çoğu bilgi kirliliği.ben kotu birsey oldugunu dusunmuyorum.sizin bile anlayamadiginiz şeyi burdaki insanların anlaması çok zor.

O sarkan şey muhtemelen isirdiginiz için kopmuş parça. Zaten deri mi yoksa sert kist gibi bir şey mi az buçuk anlaşılır. Neye benziyor?

gece çiğnemiş ya da ısırmış olabilirsiniz.

Cok gecmis olsun ama lutfen böyle seyleri bekletmeyin ve insanlara sormayın.bir saglikci olarak bu tarz şeylerin ne sonuçlar getirdiğini o kadar görüyorum ki çoğu bilgi kirliliği.ben kotu birsey oldugunu dusunmuyorum.sizin bile anlayamadiginiz şeyi burdaki insanların anlaması çok zor.
Randevumu aldım zaten ama buraya sormanın sebebi, belki bu durumu yaşayan vardır, yada diş hekimi vs. olan
Doktora gidene kadar bilgi almak istedim ama benim gibi olan yok sanırım

Resmini attım

Eklentiler

• IMG_20200109_130651.jpg
    IMG_20200109_130651.jpg
    25,2 KB · Görüntüleme: 39
Dişiniz apse yaptığınızda olmuş olabilir.
Tarçın ile çalkalayın ağzınızı. Bir kaç gün içinde geçmezse doktora gitmenizi tavsiye ederim. Geçmiş olsun.

Dısınız apse yaptıgı ıcın olmus olabılır, ısırmıs olabilirsiniz.
Gecmıs olsun

Diş apsesi ve dişle iligli sıkıntılar da ağızda böyle şişlikler yapar büyük ihtimalle apsedendir.

Back