:))) çok e biz.türküz şekerimaynısı kaynımda da var modu açık kalmış herkese, maşallah :)
çok geçmiş olsun, insanın basireti bağlanıyor bazen.
Bu dün gittiğim de öyle dedi bu bağışıklık sorunu. Çok çalışıyor vücudunun ama yanlış çalışıyor bu yüzden alerjik reaksiyon gösteriyor. Sen bunu kasiyinca egzamaya çeviriyor dedi. Sonuç el sabunu nemlendirici iki krem cart curtneredeyse her şey yani.
genel bir bağışıklık sorunu gibi duruyor alerjiden çok.
işin ehli dr u arayıp bulmak lazım.
yoksa test ilaç ikileminde geçiyor zaman.
belki de işin ehli bir aktara gidip bağışıklığı güçlendiren şeyler kullanmak işe yarar.
Yılan yıllar önce özel sağlık sigortamla gittiğimde bana bu doğuştan gelen bir hastalık bunu özel sigorta karşılamıyor demişlerdi bana.Gecmıs olsun
Bendede 2 aydır tuhaf bıseyler var sedef oldugundan suphelenıyorlar
Ozel sıgortam var ama gıttıgım doktor bana bu zengın hastalıgı bılesın 2 hafta su ılacları kullan sonra gel parca alcıaz dedı. Ilacların ne kadar tutugunu bılmıyorum acıkcası ama saglık cok pahalı en basıtı bır cocuk doktoru bıle 150 tl muaynesı
bir de aktarı deneyin ama iş bilen bir aktar bulmanız lazım. inşallah şifa bulursunuz.Bu dün gittiğim de öyle dedi bu bağışıklık sorunu. Çok çalışıyor vücudunun ama yanlış çalışıyor bu yüzden alerjik reaksiyon gösteriyor. Sen bunu kasiyinca egzamaya çeviriyor dedi. Sonuç el sabunu nemlendirici iki krem cart curt
Arkadaslar bugün soyuldum.
Egzamam var yıllardır çekiyorum bundan. Bi kaç gündür kızımda da birseyler çıktı Dr egzama olabilir diyince artık bir kere daha lanet ettim adam gibi bir doktora gidip kurtulacagim bundan dedim.
Profosörden randevu aldım. 170 lira ona verdim.
Egzama drgil dedi alerjik bu dedi alerji testi dedi 500 lira alerji testi. İlaç yazdı in aşağıdan rapor çıkar raporsuz alınmıyor bu ilaçlar dedi. İndim rapor 30 lira.
gittim eczaneye el sabunu vermiş bana kadın ya. sadece o 70 lira hemde 250 ml
Verdim ilaçlara 200 lira
cebimde pide alacak para kalmadı nasıl Eve gidecegimi şaşırdım. Geldim eve ki ne kadar aptalim ilaçların 2si eskiden de kullandığım ilaçlar zaten . Bi halta yarasa önceden yarardi. Diğer ilaçlar da şu anlaşmalı oldukları firmaların özel ilaçları işte. Cuzdanim çalınmış gibi. Kredi kartım ele geçirilmiş gibi evden çıkarken kapıyı açık unutmuşum da hırsız girmiş gibi hissediyorum
Keşke 'önce sağlık' sloganlariyla gaza gelip doktora gitmek yerine aktara falan gitseydim yaa cahil cahil
var mı ucuz yollu bildiginiz çözümler. Egzamadan kurtulan falan
Ben de öyle...Aynen bendeee allah bir değil bin kez razı olsun o adamdan, bıçak gibi kesti attı egzamamı ki nasıl kaşınırdım uykudan uyanır ağlardım resmen kaşınıyorum diye bide kaşıdıkça derisi parçalanır yara olurdu..
Şuanda ılaclarımıda doktoruda karsıladı ozel sıgorta ama bundan sonrası ne olur bılmıyorum dogrusuYılan yıllar önce özel sağlık sigortamla gittiğimde bana bu doğuştan gelen bir hastalık bunu özel sigorta karşılamıyor demişlerdi bana.
Ki zaten ilaçları para bunun. Onlarda sigorta geçmiyor.
Tedavi istiyorsak hem sabır hem para hem vakit ayırmak gerekiyor.
Benim bir süre sadece ellerimde oluşan bir egzema vardı. O zaman bunu kullanmıştım ve çok iyi gelmişti. Oğlum içinde kullandım.
Bahsettiğin krem bu sanırım.
Varmış bizim ülkede de. Geçirmişmiydi canım bu ?
Cnm kesin sedef derlerse eger kii..Gecmıs olsun
Ozel sıgortam var ama gıttıgım doktor bana bu zengın hastalıgı bılesın 2 hafta su ılacları kullan sonra gel parca alcıaz dedı. Ilacların ne kadar tutugunu bılmıyorum acıkcası ama saglık cok pahalı en basıtı bır cocuk doktoru bıle 150 tl muaynesı
Lavanta cicegi degil di mi tohumuMerhaba canım.. sırf senin için unuttuğum şifremi sıfırlayıp giriş yaptım.. bende çok çektim saçımdaki egzemadan.. bende lavanta çok işe yaradı.. geçtikten sonra öğrendimki zaten egzema dışardan değil içerden tedavi edilirmiş.. bi dene sonra duanı bekliorum.. lavantanın tohumu her akşam yatmadan çay gibi demleyip içtim.. 15 20 günde etki etmişti.. çok şükür kaç yıldır çıkmadı da.. sadece bu. Aktardan aldığın kuru lavantayı kaynamış suya at. Demlensin iç.. acil şifalar sanada ..
Arkadaslar bugün soyuldum.
Egzamam var yıllardır çekiyorum bundan. Bi kaç gündür kızımda da birseyler çıktı Dr egzama olabilir diyince artık bir kere daha lanet ettim adam gibi bir doktora gidip kurtulacagim bundan dedim.
Profosörden randevu aldım. 170 lira ona verdim.
Egzama drgil dedi alerjik bu dedi alerji testi dedi 500 lira alerji testi. İlaç yazdı in aşağıdan rapor çıkar raporsuz alınmıyor bu ilaçlar dedi. İndim rapor 30 lira.
gittim eczaneye el sabunu vermiş bana kadın ya. sadece o 70 lira hemde 250 ml
Verdim ilaçlara 200 lira
cebimde pide alacak para kalmadı nasıl Eve gidecegimi şaşırdım. Geldim eve ki ne kadar aptalim ilaçların 2si eskiden de kullandığım ilaçlar zaten . Bi halta yarasa önceden yarardi. Diğer ilaçlar da şu anlaşmalı oldukları firmaların özel ilaçları işte. Cuzdanim çalınmış gibi. Kredi kartım ele geçirilmiş gibi evden çıkarken kapıyı açık unutmuşum da hırsız girmiş gibi hissediyorum
Keşke 'önce sağlık' sloganlariyla gaza gelip doktora gitmek yerine aktara falan gitseydim yaa cahil cahil
var mı ucuz yollu bildiginiz çözümler. Egzamadan kurtulan falan
Tamam tesekkur ederimBenim bir süre sadece ellerimde oluşan bir egzema vardı. O zaman bunu kullanmıştım ve çok iyi gelmişti. Oğlum içinde kullandım.
Bir dene istersen baya etkili bir krem.
Lavanta çiçeği yağı sürüyorum bende ama kaynatıp içmek lazimmisLavanta cicegi degil di mi tohumu
Gecmıs olsun
Alerji testin de çıkan şeye göre mi ilaç aldınız. Sonra o çıkan şeyden uzak mi durdunuzEgzemam yok ama sedefim var, kardeş sayılırlar.
Denemediğim bitkisel kür doğal ilaç kalmadı, etkiler hep kısa süreli oldu.
Ben de modern tıbba yöneldim. Aylarca doktor araştırdım, en iyisini buldum. Hemen gitmedim tabi ki onu da aylarca araştırdım, tedavi ettiği hastaları buldum görüştüm, ne kadar fayda sağladıklarını öğrendim. Ondan sonra randevu alıp gittim. 250 lira muayene 500 lira alerji testi parası verdim. Burdan söylemeyeyim çok acayip ilaçlarla tedavi etti beni. 4 ayda vücudumun %70'ini kaplayan lezyonlardan tamamen kurtuldum. Verdiğim paraya da gram acımadım. Keşke siz de iyi araştırıp gitseydiniz, her prof işinin ehli değil malesef.
Bu arada ablamın kullandığı bir sabun var, ellerindeki egzemayı baya hafifletti. Özelden ulaşın yazayım adını.
Alerji testin de çıkan şeye göre mi ilaç aldınız. Sonra o çıkan şeyden uzak mi durdunuz