Sağlık için soyulurum, sanat için soyunurum

Merhaba ben Cerahpaşa da okurken Agop hocamızın egzema için yaptığı bir karışım vardı, hali hazırda hastalarım için eczaneye bu karışımı yaptırıyorum çok dua aldım.Eczanenize Agop hocanın ilacı diye sorunuz ya da bana ulaşın size karışım reçetesini yollayayım sevgiler.....

Merhaba ben Cerrahpaşa da okurken Agop hocamızın egzema için yaptığı bir karışım vardı, hali hazırda hastalarım için eczaneye bu karışımı yaptırıyorum çok dua aldım.Eczanenize Agop hocanın ilacı diye sorunuz ya da bana ulaşın size karışım reçetesini yollayayım sevgiler.....

Canım halamin da vardi toz summak duydun mu hic bilmiyorum ama onun tane olani yok sa da tozunu suyun icine koy aksamdan ac karna bir bardak ic canim onun biseyi kalmadi allah sifa versin

Egzama benim bildiğim sinir ve stresten olur en çok.
Tamamen yok eden ilaç görmedim , duymadım.
İlaçların sadece hastalığı bastırdığını düşünüyorum.
Stresli zamanlarda yada başka nedenlerde yine çıkıyor.

Benim ablamdada vardı egzama sitenin güvenlik görevlisi bir amca vardı bitki verdi ona. Bu bitkiyi ezip elinin neresinde egzama varsa koy dedi (elinde egzama vardı ablamın) ama aşırı derecede yanıyordu resmen elini ocağı açıkta üstüne koymuş gibi elleri yandı. 2 haftaya kadar birşey yapamadı bir kaç günde Ağrı'sından uyuyamadı ama değdi yani şuan hiç kalmadı tamamiyle iyileşti bitkinin asını bilmiyorum ama kolaylıkla yollarda bile bulunan bir bitkiydi kendin bile koparanilirsn yani para bile gitmiyor. Şimdi size önermeye de korkuyorum o acıya dayanabilir misiniz bilmiyorum

aynısı kaynımda da var modu açık kalmış herkese, maşallah :)

çok geçmiş olsun, insanın basireti bağlanıyor bazen.

yine sizinki ucuzmuş annem izmirde tedavi gördü bir aşısı 700 tl muayene falan da hak getire..

egzamanın ana nedeni stres. sonra ise yediklerin ve kullandıklarındır. mesela bir arkadaşım turşu, acı, baharatlı yerse egzaması artardı. diğer arkadaşıma bunlar dokunmazdı da ona sabun deterjan falan alerji yapardı. sizde egzamaya yol açan neden belli mi?

Çok teşekkür ederim hem zahmetin için hem bilgin. Deneyeceğim bunu hiç duymamistim.

Evet içten tedavi gerekiyor çünkü disdakiler bana işe yaramıyor.

Teste belli olacak.

Beni deterjan, güneş, metal, yün bunlar tetikliyor. Ama sebebini bilmediğim şeylerde var.

Çok teşekkür ederim. Core satın pembe kremde bebek çocuk egzamalari için birebir. Kızıma bi kaç kere sürDüm yok oldu egzaması.
E45 nemlendirmesi için sanırım. Nemlendirip kasinmasini engellemek. Ben kullanmadim daha önce.
Kortizonlu kremlerle kullandım geçiriyor ama başka yerde çıkarıyor bu sefer.
İsmini verirsen arasturiririm bende nerden bulabilecegimi

Teste belli olacak.

Beni deterjan, güneş, metal, yün bunlar tetikliyor. Ama sebebini bilmediğim şeylerde var.
neredeyse her şey yani.
genel bir bağışıklık sorunu gibi duruyor alerjiden çok.
işin ehli dr u arayıp bulmak lazım.
yoksa test ilaç ikileminde geçiyor zaman.
belki de işin ehli bir aktara gidip bağışıklığı güçlendiren şeyler kullanmak işe yarar.

Gecmıs olsun
Bendede 2 aydır tuhaf bıseyler var sedef oldugundan suphelenıyorlar
Ozel sıgortam var ama gıttıgım doktor bana bu zengın hastalıgı bılesın 2 hafta su ılacları kullan sonra gel parca alcıaz dedı. Ilacların ne kadar tutugunu bılmıyorum acıkcası ama saglık cok pahalı en basıtı bır cocuk doktoru bıle 150 tl muaynesı

Alanyada yaşarken egzama için gelenler oluyordu, denizi iyi geliyormuş çok tuzlu deniz o iyi geliyordu heralde
Evet tuzlu su iyi geliyor. Ben denize girince geçiyorlar sadece izleri kalıyor. Ama deniz sezonu açılana kadar zaten mafediyorum cildimi

Coresatin kızıma iyi geliyor benim sadece o anlık kaşıntımı alıyor

Bana da hap verdiler çok arttığında kullanmam için. Bir iki kere kullandım. .
evet geçmiyor kışın egzamam yokken solaryuma gitmiştim o ışıkta vücuduma bir baktım ki bugüne kadar neremde egzama ciktiysa hepsi o ışıkta gözüküyor. O kadar moralim bozulmuştu ki ne hale gelmişim ben diye. Dr egzama kemiğe kadar işler dedi zaten doğru.

Yazabilirsin kimse yasak diye uyarı yapmadı. Buradan yazarsan diğer arkadaşlarda deneyebilir. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…