Sağlık için soyulurum, sanat için soyunurum

Çok sasnlisiniz

Benim şimdi o kadar çık şeye alerjim var ki. Bunlardan uzak dur dese zaten duramayacagim bu belli o yüzden merak ettim sizinkini de

Evet stresin etkisi oluyor.
Bende şeker yok ama ailemde şeker hastası çok.

Benim şimdi o kadar çık şeye alerjim var ki. Bunlardan uzak dur dese zaten duramayacagim bu belli o yüzden merak ettim sizinkini de

Benim doktorum hepsinden uzak dur demedi. Sadece acı ve turşu sedefi tetikliyormuş onları çok tüketme dedi. Bir de ev tozuna dikkat etmemi söyledi. Testte çıkan 136 yiyeceğe alerjim olduğuydu. Bunlar önemli değil, tolere eder vücudun dedi.

He yok benimki gıda testi değil.

He yok benimki gıda testi değil.

Sadece gıda değil ki alerji testinde yapılan. Deri üstü, deri altı ve kan testi yapıldı bana. Benim sorunum gıdalarla çıktı. 2800 alerjene karşı test yapıldı. Sizin başka bişeye alerjiniz olabilir. Nasıl yaptılar testleri?

He anladım. Bana gıda çıkmayacak dedi de doktor o yüzden .
Yama testi

Ben denedim onu kasintilarim geçti ama egzama geçmedi
herkes ise yarıyor diyor bende mi sıkıntı var

Sabırla devam edecektiniz. Bir de dut aldığınız yeri degistirmelisiniz.

Bu kür yapıldığında da deterjan, sabuna, şampuan dikkat edilmeli.

Şaşırdım yaaa
Benım daha yenı sanırım
ufak ufak sıvılce gıbı kepeklenıyordu ılactan once gobegımde gogusumde kısmen kollarımda 3-4 tane seklınde var bırde cınsel bolgemde tabıkı
suanda 3 gun ılaclarla renklerı sılıklesmeye basladı bılmıyorum gecırıyor mu yoksa sedefın rengı acılırmı ama ben kucukken yengem sedef ıdı ve korknc buyuklukteydı
2 hafta sonra kontrol var parca alınacak onun sonucuna gore cıkacakmıs sedefmı degıl mı o zaman yazarım sana

Cute sedef teşhisi konursa bana ulaş.
Ve gözünü seveyim o kortizonlu ilaçları kullanma. 10 sene uğraştım bu meretle. İnan anlık etkiden başka bir işe yaramıyor onlar.
Ilaclar kortızon lu mu ?
Eyvah ben bunu nasıl anlıcam pekı

anladım şimdiden geçmiş olsun tesbihi zor bulunan bir tesbih değil zaten bir çok yerden temin edilebiliniyor. sadece gerçek sedef olması önemli nasıl olduğunu nasıl yapıldığını öğrenirim sıkıntı dgl rabbim dert verip derman aratmasın inş.

500 lira alerji testi mi
Normal bi hastaneye git cildiyeye ona göre krem verirler
Aktardan fikan almamalısın bişey belki daha çok tetikler nerden bilceksin iyi geleceğini

Benim de elimde vardı egzama gibi bir şey. İlaçlar işe yaramadı. Kına yaktım şimdi bir şey yok.

Allah acilşifalar versin. Allah düşürmesin o sağlıkçıların eline. İnsanın iliğini de cebini de kurutur onlar. ALLAH DÜŞÜRMESİN. insallah kızınızda egzama yoktur.

ibrahim saraçoğlu'nun beyaz dut kürü bayağı işe yarıyor.malesef doktorlara göre bunun net bir tedavisi yok .

Ne cok odemıssın
Benımde yapmadıgım kalmadı neredeyse yok..
Bı ara bende cok ıyı dedıklerı bır doktora gıttım tahlıl vs derken bır suru para odedım.. Sonuc 0
Dut kuru banamısın demedı

Yazabilirsin kimse yasak diye uyarı yapmadı. Buradan yazarsan diğer arkadaşlarda deneyebilir. Teşekkürler
Peki o zaman yazayim dermovate merhem 2 cesidi var kahve renkli kutuyu yazdirin.icinde zaten yaziyo inatci egzamalar icin diye.umarim sizede faydasi olur.Aile hekimide yaziyor bu ilaci

hanımlar hazır tecrübeli herkes bir aradayken ben de sorayım. chiLL sorun olmaz umarım.
benim sıcak havalarda işaret parmağımda minik kabarcıklar oluşurdu. patlatınca elimin üzerine yayıldı.
teşhisi çaresi nedir bilmiyorum. siğil diyen oldu ama değil.
bilen var mı?

Verdikleri ilaçların %95'i kortizonlu. Üzerlerinde yazar zaten ya da eczacıya sorabilirsin.
3 ılac bırbırıne karıstırılmıs eczanede bı kaba koyulmus krem yapılmıs yanı
o sebeble ısımlerıde bılemıyorum epeyde var ılac
gebelık olursa dedım oldugunda keserız dedı
ben arayım bı doktoru bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…