Sağlık için soyulurum, sanat için soyunurum

Ablamin domates ve baharatlara karşı benimki ki de maalesef stres ile alakalı egzama en zoru da stres ile alakalı olanı yiyecek olsa bırak yeme ama stres olunca önüne geçmek malesef çok zor .. Rabbim kimsenin başına tedavisi olmayan hastalık vermesin... yıllar önce bir anlık hayal kırıklığı ile bacak kaşıntısı başlamıştı. Bacak,ayak altı,dirsekler vs. Şimdi bir tek ayak kemiği kaldı gitmiyor. Umarım çaresi bulunur bu hastalığın

Tabi canım recetenin arkasında bulabilecegim eczanelerin adresleri yazıyor öyle kıl bir durum.
Kim tatile gonderiyorsa doktoru onun ilacını yazıyor heralde

Egzamanın abisi olan sedef hastalığı sebebiyle çoğu kez bende soyuldum. Sizi öyle iyi anlıyorum ki.. Harcadığı paraya mı, zamana mı,umuda mı afedersiniz keriz yerine konulduğumuza mı yanmaya karar veremiyor insan. Çok geçmiş olsun..

Benim ellerim dirsege kadar kollarim. Bu sene de birde ayaklarım başladı. Uyuz gibi kasiniyorum. Kollarim yara içinde.

Sizinki çok zor ya Allah şifa versin

Size de çok geçmiş olsun Sedef daha da zor. İnşallah şifa bulursunuz

Saf gümüş suyu bulursanız eğer sorunu kökten çözersiniz.
Geçmiş olsun bu arada

Egzama bence o kadar da ciddi bişey değil sonuçta Devlet hastanesine gitsen işini görürdün Geçmiş olsun

Gecmis olsun canım. Hem sağlığın için hemde giden paralar için. .maalesef soyup soğana çevirmeden bırakmıyor özel hastaneler.
Benim oğlumda da egzama vardı ben E45 diye bir egzama kremi var onu kullanmıştım birde kortizonlu bir krem vardı adını unuttum o ikisi çok iyi geliyordu. Adını hatırlayınca yazarım sana.hatta orada bulamazsan yollarım posta ile..ben yurt dışındayım belki tr de olmaz çünkü. .

Tabi canım recetenin arkasında bulabilecegim eczanelerin adresleri yazıyor öyle kıl bir durum.
Kim tatile gonderiyorsa doktoru onun ilacını yazıyor heralde
En son gittiğim dermatolog reçeteyi yazıp arkasında da ürünün ismini tükenmez kalemle daire içine alarak "canım bak bu ürünü isteyeceksin işaretledim" demişti sırıtarak. Ürün de minicik şişede 200tl !!! Üstelik de her eczane satmıyormuş. Almadım tabi, bildiğin kozmetik ürün, aptal yerine koyuyorlar insanları.

Oyleymis valla şuan tecrübe ile sabitledim bunu

bende seboreik dermatit vardı. dermacılar yapacak bir şey yok dedi bende belirtilerle internetten araştırdım. vichynin bir ürününü önermişler. saçma sapan bir fiyattan şampuan almak zorundayım ama düzenli kullanımda çözdü sorunumu. sizde araştırın bir sizdeki kesin ekzama mı ve ya farklı bir şey mi? annemde de ekzama vardı deneye deneye fairy bulaşık deterjanından oluyormuş. o da saçma sapan bir fiyattan organik bulaşık deterjanı alıyor onunkilerde düzeldi. sizde bir bakın internetten.

Bu ülkede paramız yoksa hasta bile olamıyoruz desenize.
Gerçekten bu tip fakültelerinde sadece ilaç yazmayı mi öğretiyorlar çok merak ediyorum. Tedavi sadece ilaçla olabilecek birşey olduğunu sanmıyorum ama gel gelelim ki yurdum doktorları daha muayene etmeden reçete yazıyor.
Geçmiş olsun size de. Dilerim Allahtan bir an önce şifa bulursunuz

Benim bi tanıdığım ellerindeki egzamadan her gün yarım limon yiyerek kurtulmuştu, rahatsızlığınızın çeşidi aynımı bilmem ama isterseniz deneyin bi

Egzamanın çeşitleri var.
Öncelikle sizinki hangi tip ve tetikleyicisi ne onu bulup azaltarak işe başlamalısınız.
Bazıları stresten, bazıları deterjanlardan sabunlardan, bazıları yenilen şeylerden, bazıları hava değişiminden etkilenir.
Ve benim bildiğim tamamen geçmez sadece geçiş sürecini yumuşatabilirsiniz.
Bende sonbahar ve ilkbaharda oluyordu.
Shea yağı çok iyi geldi. Bulabilirseniz yurt dışından getirtin burdakiler ya çok dandik ya aşırı pahalı ve içeriği% 100 denmesine rağmen değil.
Geçmiş olsun.

Benimki de bu mevsimde başlıyor işte. Polenler çıkınca
deterjan sabun fazlalastiriyor.

Testin sonucundan anlasilacakmis neyden olduğu bakalım göreceğiz
shea yağı geçirdi mi ? hafifletti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…