Sağlık için soyulurum, sanat için soyunurum

Ya bende farkindaydim o an. Ama dedim yine de alayım işe yarar. Sonradan oyuna geldim resmen dedim

Ben şu an sürekli kullanyorum o yuzden şikayetim kalmadı ama özellikle azdığı dönemde bıraksam geri gelir. O bölgeyi nemlendirmek beslemek gerekiyor.
Dediğim gibi şunu yapayım tamamen kurtulayım diye bir şey yok egzamada. Ömür boyu sizinle. Nasıl dizginleyeceğinizi öğrenmeniz gerek sizinkini.
Siz deterjanlardan olduğunu bulmuşsunuz mesela eldivensiz dokunmamalısınız.

İstanbulda mısın?
Bende yeni bir doktor buldum
İrandan gelmiş
Bir tanıdık önerdi kardeşi kurtulmuş
İnternetten araştırdım yemen
bir sürü yorum okudum hakkında
Herkes egzamamı sedefimi iyileştirdi demiş dua etmiş
Benimde 10 yıldır egzamam var
Şimdi onun ilaçlarını kullanıyorum
Karışım hazırlatıyor
İstanbuldaysan adını özelden verebilirim

Bende fairy kullanıyorum. Çok yoğun bir ürün olduğu için evet tetikliyor olabilir. Bir süre ara verip deneyebilirim.
Genelde egzama diyorlar ama ben değil diye düşünüyorum çünkü hiçbir egzama ürünü gecirmiyor

Evet istanbul anadolu yakasindayim. Gerçekten çözüm bulacaksam son bir kez daha soyulmayi göze alabilirim

Evet istanbul anadolu yakasindayim. Gerçekten çözüm bulacaksam son bir kez daha soyulmayi göze alabilirim

Bu pek soymuyor merak etme
140 lira muayenesi sgk var ise
İlaçları da (özel şampuan vs hariç) devletin karşıladığı klasik egzama ilaçları
Bir kaç ilacı karıştırtıyor eczanede

Bulaşık yikamiyorum. Yikarsam da iki parça.
Sadece deterjan değil. Güneşe çıkınca da hemen kizariyor kasiniyorum. Metale degince yine çıkıyor. Halıya çok degersem kasiniyor. Beni çok şey tetikliyor daha bilmediğim tetikleyicilerde var

Bu pek soymuyor merak etme
140 lira muayenesi sgk var ise
İlaçları da (özel şampuan vs hariç) devletin karşıladığı klasik egzama ilaçları
Bir kaç ilacı karıştırtıyor eczanede
Sen yaz canım ben bi araştırayım.

Sen gittin mi ?

10 yıllık hastalığım boyunca egzama diye biliyordum
Sadece son gittiğim doktor bu egzama değil ki sedef dedi
Ondan önce de 4 yıl önce bir doktor demişti sedef diye ciddiye almamıştım
Seninki de egzama olmayabilir

Fairy çok kuvvetli,bulaşık için frosch özellikle aloe veralı olanını tavsiye ederim.
Bir kere mecbur kaldım fairy aldım,ellerimi kupkuru yaptı.
Geçmiş olsun.

Bende artık egzama olmadığını düşünüyorum.
İlaçlar sadece kaşıntıya iyi geliyor çünkü.

Keske özele gitmeseydnz devlatte ne drlar var alıyor seni karsısına saatlerce anlatıo bazılarıda atıo basından düşmek lazm. G.olsn egzamayla lgili bilmyorm

Tetikleyicileri bir bir bulup olabildiğince uzak durmaya çalışın.
Ben küçükken tebeşirle yazardık o tetiklerdi parmaklarım kanardı ağlardım acıdan. Tabi o zamn egzama olduğunu bilmiyordum.
Çamaşır bulaşık deterjanları mahveder. Bahar ayında yoklar. Ama bakımını yapınca sorun olmuyor çok şükür.
İnşallah siz de kurtulursunuz.

Merhaba canım.. sırf senin için unuttuğum şifremi sıfırlayıp giriş yaptım.. bende çok çektim saçımdaki egzemadan.. bende lavanta çok işe yaradı.. geçtikten sonra öğrendimki zaten egzema dışardan değil içerden tedavi edilirmiş.. bi dene sonra duanı bekliorum.. lavantanın tohumu her akşam yatmadan çay gibi demleyip içtim.. 15 20 günde etki etmişti.. çok şükür kaç yıldır çıkmadı da.. sadece bu. Aktardan aldığın kuru lavantayı kaynamış suya at. Demlensin iç.. acil şifalar sanada ..

Bende artık egzama olmadığını düşünüyorum.
İlaçlar sadece kaşıntıya iyi geliyor çünkü.
Resmini çekip Kadir Tuğcu ya atsaniza. Egzama mi değil mi emin olursunuz. Bedava hizmet. Belki tavsiyeleri iyi gelir. Ben her turlu sorunu soruyorum sağolsun hep yardımcı oldu. Ve çoğu problemimize çözüm buldu. Çocuk doktoru ama kendi sorularımıza da bilgisi dahilinde cevap veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…