Biliyorum beyaz dut. Bir ise yaramadı bendeOfff baya harcamisiniz gecmis olsun ibrahim saracoglunun sitesind e egzama icin dut la ilgili bir kur var arastir istersen
Benim hamilelik döneminde iyice çoğaldı. Şuan zirve yaptı. Stresle alakali olabilir gerçekten.Yıllardır sinirsel egzama ile uğraşıyorum ablamda da yıllardır yediği yiyecekler ile alakalı egzaması var. İnan bana denemediğim yol kalmadı bitkisel olsun tıbbi olsun geçmiyor maalesef ! Stresten uzak olsam en fazla kaşıntısı duruyor onun dışında yine aynı yine !! Bir ara da birinden kirpi etinin faydalı olduğunu duymuştum yok artık onu da yapmiyim kalsın dedim... bu aralar da hamileyim bebek stresi ustune bindi surekli kasiniyor kanatiyorum yariliyor resmen .... Cidden faydalı bir çare bulan varsa yazsın... sana da çok geçmiş olsun canım
Oyleymis valla şuan tecrübe ile sabitledim bunudermatolojinin yazdığı yazacağı 2 krem var zaten. profesör olsa ne olur uzman olsa ne olur.
Ben denedim onu kasintilarim geçti ama egzama geçmediEllerimde olan egzamadan
İbrahim Saraçoğlunun beyaz dut kürü ile kurtuldum.
Mucize gibi ilk yapmamda etki etti.
Allaha şükür geçti, 2 yıldır olmuyor.
Deneyin inşallah size de tesir eder
Benim hamilelik döneminde iyice çoğaldı. Şuan zirve yaptı. Stresle alakali olabilir gerçekten.
Daha önceki doktorum nikel alerjisi olduğunu söyledi bende alerjik egzamayi nikelde tetikliyormus. Belki sizinkide öyledir. Sende dikkat et onlara.
Sana da çok geçmiş olsun ):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?