How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

sağlık bakanlığının kadın doğum servislerinde yapıcağı yeni uygulama

bahsetdiğiniz gibi bu siyasi birkonu asladiyildir doğum yapan anne adaylarımızın özel anıdır bunada saygı duyulması gerekir cnm

doktorların saygı duymadığını düşündüren ne?
çok çok özelse kendi başına doğursun o zaman, neticede tuvaletede yalnız gidiyoruz mahrem bi an o da

evet doğru özel bir an kuzenim üniverste hastanesinde yaptı karşı camekanda bütün stajerler seyretti en azından söyleselerdi haberimiz yoktu bütün herkez seyretti hoşmuymu yani bende normal doğum yaptım odamda sancımı çektim ebemde vardı doktorum da ama onlar sizi doğurtmaya çalışıyorlar çekip filim izler gibi çirkin

evet doğru özel bir an kuzenim üniverste hastanesinde yaptı karşı camekanda bütün stajerler seyretti en azından söyleselerdi haberimiz yoktu bütün herkez seyretti hoşmuymu yani bende normal doğum yaptım odamda sancımı çektim ebemde vardı doktorum da ama onlar sizi doğurtmaya çalışıyorlar çekip filim izler gibi çirkin

bukonu okadar önemliki cnm bir annenin ömrü boyunca unutamıcağı özelidir ama bunu dile getirmek suç gibi algılanıyor ama inşallah düzelecek hasta mahremiyeti önemli çok önemlidir

merhaba üniversite hastanesinde veya eğitim hastanesinde yapacaksanız doğumu bunu göze almalıydınız. zira oralar aynı zamanda eğitim kurumu elbette izleyecek stajerler... bana sorarsanız kuzeniniz aynı zamanda eğitime katkıda bulunmuş...

Daha önceki konularının neden kapatıldığı belli ,açık açık siyaset yapıyorsun ve bunu kendinde çok haklı görüp sıkı sıkıya savunuyorsun.Sen senin hükümetine oy vermeyen kadınların doğum salonlarında en mahrem yerlerini göstermeye bayıldığını nerden çıkarıyorsun? Doğum salonlarındaki düzelme yıllardır yapılan bir çalışma yeni değil yani,bakanlıkta çalışmasam inanacağım sana.Bu doğumhane travman için lütfen yardım al,yoksa bunu bahane edip burda siyaset yapma hiç yeri değil.
Bir kere bu işin siyasetle hiç alakası yok benimde korkum buydu ben de yeni hamileyim ve doğumumda sadece lüzumlu kişileri görmek isterim ben zaten endişeliyken ve korkmuşken sanki 100 kere doğum yapmış gibi saçma sapan insanların gelip de bana doğum anında bağırması iğrenç ve insafsızca inşaallah devlet hastanelerinde de bu uygulama zorunlu olur ve kendini doktor sanan veya ebe sanan robotlara kalmayız.
Doktorluk gönül işi bu işi parayla ölçenler olunca maalesef biz de halklı olarak çekiniyoruz. İyi şeyleri desteklemek siyaset değilidir. karşı tarafta olmak adına doğru şeylerin önünde de köstek olmayalım.:45:

Bir kere bu işin siyasetle hiç alakası yok benimde korkum buydu ben de yeni hamileyim ve doğumumda sadece lüzumlu kişileri görmek isterim ben zaten endişeliyken ve korkmuşken sanki 100 kere doğum yapmış gibi saçma sapan insanların gelip de bana doğum anında bağırması iğrenç ve insafsızca inşaallah devlet hastanelerinde de bu uygulama zorunlu olur ve kendini doktor sanan veya ebe sanan robotlara kalmayız.
Doktorluk gönül işi bu işi parayla ölçenler olunca maalesef biz de halklı olarak çekiniyoruz. İyi şeyleri desteklemek siyaset değilidir. karşı tarafta olmak adına doğru şeylerin önünde de köstek olmayalım.:45:

cnm devlet hastaneleri malum önceden kendine göre bir kurum araştır hekimini tanı ve sora hüsrana uğrama cnm hasta hakları madde 21 hasta mahremiyetinin korunmasını açıkçada talepde edebilir denilmekte madde 9 hasta hekimini hizmet alıcağı kurumunu hizmet alıcağı personeli serbestçe seçe bilir denilmekte ama uygulanmıyor çoğu arkadaşlarımızda buhaklarından bihaber aklında olsun cnm önceden kendine göre bir kurum hekim seçve açıkça isteklerini belirt doğum anın senin özel anındır

Back