- Konu Sahibi AngryPenguin
-
Biz de 6 ay once olduk Yaren mesaj geldi bana belediyeden riskli bolgedeysen bi doktorunuza sor derim.
İnşallah, çocuğun Türk'ü, Suriye'lisi olmaz zaten, onlar masum birer melek ama Suriye'de çocuk felci gibi hastalıklar görülüp, Dünya Sağlık Örgütü bülten bile yayınlamışken bu çocukların sınırdan girer girmez aşılanmaması ihmal.
Hem onların hemde bizlerin yavrularının sağlığı için önlemler alınması şartken nasıl böyle bir gaflete düştüler.
ulaşayım ozman bende dr umuza cunku sakaryada adım bası surıyelı ve parktada bırkac kez denk geldın
surıyelı yavrucaklarda asılanıcak mıkı
ulaşayım ozman bende dr umuza cunku sakaryada adım bası surıyelı ve parktada bırkac kez denk geldın
surıyelı yavrucaklarda asılanıcak mıkı
ellanazz aşı broşürünü paylaştı, kapısına bırakmışlar, arkasında arapça yazıyor, Suriye'li çocuklarda aşıya çağrılıyor demek ki, yaptırım aşılarınızı, ne olur ne olmaz Allah korusun.
Bize dağıtılan broşürlerde onlarda cağırılıyor aşıya. Bir önceki sayfada paylaşmıştım, keşke baştan yapılsaymış aşı.
ay ALLAH BIR AY OLDU OYSAKI AMA YAPILMASI GEREKIYORSA MUTLAKA OLUCAKLAR
BROSURU GORDUM AMA INCELEYEMEDIM ONLARINDA ASILANMASI IYI OLMUS HEPSI EVLAR
Çok haklısınız, vicdanlı görünmek adına apar topar getirildiler ve sonuç bu oldu, çok yazık, çocuklarımızın saglığı hiçe sayıldı tabi bu arada.
Önceki mesajıma ekleme yaptım ama geç kaldım sanırım görmediniz. Daha fazla kişiye duyurabilmek adına , çok okunan bir bolüme tasiyabilirmisiniz konuyu?
Aşı yapılması gerektigini bilmeyenler muhakkak vardır , yada yaptırdım diye düşünenler, ek doz yapılıyor çünkü aşı, 2 ay önce yaptirmama ragmen tekrar yapıldı kızıma.
tek bir bölüme taşımak sorunu çözmez ellanazz, her anne her bölümü okumuyor, şöyle yapabiliriz, 0-5 grubu çocuğu olan annelere mesaj atar bu topiğin linkini verir, herkesi bilgilendirmelerini isteyebilirim, bu yöntem daha çok insana ulaşmamızı sağlar çünkü çoğu hem sitede hemde özel hayatlarında da görüşüyor.
Tek bir bölüme taşımak sorunu çözmez ellanazz, her anne her bölümü okumuyor, şöyle yapabiliriz, 0-5 grubu çocuğu olan annelere mesaj atar bu topiğin linkini verir, herkesi bilgilendirmelerini isteyebilirim, bu yöntem daha çok insana ulaşmamızı sağlar çünkü çoğu hem sitede hemde özel hayatlarında da görüşüyor.
ben kasım annelerıne kendı grubuma soyledun bıle
Çok iyi olur sevgili Mune. Gerçekten önlem olarak aksatılmaması gerek. Sağlık ocakları cok kalabalıkmış aramıyorlar aşıyla ilgili, broşürlerde ulaşmamış sanıyorum kimseye. Evlere gidilip aşı yapılacağına da inanmıyorum bu şartlarda. Maksimum kişiye ulaşılırsa iyi olur. Ben facebook sayfamdada paylaştım broşürü.
Arkadasımı eltısı aıle hekımı esıde cocuk dr u kendısı en azından benım cocugum yas grubu ıcın karmalarla bırlıkte 4 kez vuruldugunu soylemıs yapılmayacakmıs
herkez kendı yas grubu ıcın mutlaka aıle hekımıne sormalı
benım oglu 20 aylık olucak en azından yasıtları vedaha kucuklerın vurulmasına gerek yokmjus
benim kızım 21 aylık 2 doz aşı yapılmısti daha önce ve yeniden yapıldı. Hatta 1 ekstra doz daha yapılabilir dendi bana.
bu haberden sonramı elanazcım
Mune 5 yaş altı diyor. Benim oğlum da 8 yaşında, İstanbul dayım, bulunduğum ilçede mülteci de çok. İçime kurt düştü... :44:
Mune 5 yaş altı diyor. Benim oğlum da 8 yaşında, İstanbul dayım, bulunduğum ilçede mülteci de çok. İçime kurt düştü... :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?