Sağlık Bakanı: İstanbul'da 6 bölgede çocuk felci riski var

Benim kızlar 9 yaşındalar onlara yapmadılarRiskli grup 5 yaş altıymış:44:

Yatıp kalkıp dua edelim, yine de aşısı olan bir hastalık çocuk felci, asıl Allah korusun mers denen illet musallat olmasında, arap ülkelerinden yayılıyor Dünya'ya, nasıl bulaştığı da belli değil, aşısı, ilacı da yok

Neyse iyi düşünelim iyi olsun, Allah dermansız dertten korusun inşaallah.

Allah korusun ,dermansız dert vermesin inşaallah

İnşaallah tabii de, böyle salgın korkularında benim bildiğim ülkeye girmeye çalışan herkes havalimanında çeşitli taramalardan geçmeli, yaz geldi her ülkeden turist geliyor, ortadoğu'dan yayılmaya başlamış ama Fransa, İtalya, Almanya'da da görülmüş, ben olsam bu ülkelerden kimseyi sokmam, sokacaksamda hertürlü tahlil, tetkikleri yaparak alırım, şakası yok sars'tan daha ölümcül olduğu söyleniyor.

Mune 5 yaş altı diyor. Benim oğlum da 8 yaşında, İstanbul dayım, bulunduğum ilçede mülteci de çok. İçime kurt düştü... :44:

al benden de o kadar Dep, benim küçük oğlan 2009 doğumlu, aşı olduk daha önce.. acaba tekrar yapılmasına gerek var mı? :26:

al benden de o kadar Dep, benim küçük oğlan 2009 doğumlu, aşı olduk daha önce.. acaba tekrar yapılmasına gerek var mı? :26:

Benim oğlum 2010 doğumlu daha önce tüm aşılarını yaptırdım ,devletin karşılamadıkları dahilBu yıl 2 doz çocuk felci aşısı tekrar yapıldıYaptırmanı tavsiye ederimÖzellikle çevrende suriye vatandaşı varsa:26:

merhaba bişey soracağım
benim kızım 8 yaşına geçen
sınıf arkadaşının annesi dedi
çocuk felci aşılarını yineleyin muhakkak diye
ama heryerde 0 5 yaş arası yazıyor
sizce yaptırmalı mıyım

Ablacım bende onu merak ediyorum bu insanlar herhalde ellerini kollarını sallayarak girdiler sınırdan yani hiçbir sağlık taraması kontrolü yapıldığını sanmıyorum ve bu insanlar başı boş şekilde çeşitli şehirlere dağıldılar yani hiç bir plan yapılmadı kendileri için. Eskişehir'de de varlar çoğu çocuklar kadınlar dileniyorlar hiç bir önlem alınmamış anladığım kadarıyla yoksa senelerdir çocuk felci olayını unutmuşken nasıl hortladı dimi. Nasıl korunacak bu çocuklar sadece belirlenen il ilçelerle sınırlı olacak bir şey değil bence herkesin önlem olarak yaptırması gerekir çünkü tüm ülkede her yerdeler Allah korusun. Bir de fazlaca pisler yalın ayak dolaşıyor kir pas içinde.

Aile hekiminize, varsa çocuk doktorunuza bir sorun isterseniz, doktorunuz yaptırmanızı isterse yaptırırsınız

çocuk felci aşısı zaten zorunlu aşıların içinde değilmiydi?
tekrar mı yaptırmak lazım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…