Sağlık anksiyetesi ya da kanser

Selamlar sizinle daha once yazismistik. Bende de ayni durumlar devam ediyor, gogus ucumdan boynuma ceneme vuruyor sizlamalar. Eko cektirdim bukez yine bisey yok dediler. Bugun agridan nerdeyse ben de hastanelik olacaktim biktim bu agrilardan surekli doktor randevusu bakiyorum telefondan
Bende aynıyım artık özele gidicem son çare

Boyun dizleşmesi var fakat sok günlerde tamsiyonumm sürekli cıkıyor
Boyun duzlesmesi tansiyon yukselikligine de sebep olabilir. Youtube de bi egzersiz var onu yapin bir sure bana cok iyi geldi. Kineziterapi kanalindan 5x1 egzersiz boyun fitigi, agrisi duzlsmesi ve tansiyon baslikli

Boyun dizleşmesi var fakat sok günlerde tamsiyonumm sürekli cıkıyor
Bende 2 yıl önce falan panik atak krizi gecirdim.o günden sonra her gün huzursuzum. Sürekli ağrılarım oluyor. Defalarca kalp krizi geçiriyorum sanıp acile gittim.En son sol kolum agriyo acaba damar mı tıkandı diye doktora gittim fakat bişey çıkmadı sonra farkettim ki ağrı göğsümden koluma vuruyo.Henuz bunun için doktora gitmedim. Anksiyete tedavisini 1 yıl gördüm çok yol alamadim o yüzden bıraktım ve kendi kendime bu durumu alt etmeye çalışıyorum. Umarım birgün üstesinden gelebiliriz.Bu arada boyun duzlesmem var belki ondan kaynaklaniyorda olabilir emin değilim.Ama bu durum benimde çok yordu.aldigim nefes bile yeterli gelmiyor sanki hep huzursuz oluyorum.Ama size tavsiyem vitaminleri izle baktırın B12 ve demir eksik oluncada anksiyeteyi tetikliyor. Ben bı haftadır B12 ve demir ilacı kullanıyorum bir tık daha iyiyim.

Psikiyatriye tekrar gdin gtmiyorsanız eğer
Ağrılarda kendinizi kastığınızdan olabilir
Ben 12 yıldır anksiyete ve panik atakla uğraşıyorum kendimi kastığım an her yerim ağrıyo
Biraz kabullenmeye çalışın biliyorum düşünceler beyinde curcunayken bu dediğim zor ama inanın düzelir

Geçmiş olsun fibromiyalji olabilir anksiyete olabilir kanser olsa 4 sene sadece belirtilerle kalmaz emin olun. Psikolojik destek almayı da düşünmelisiniz iyi gelecektir.

X