Sağ yumurtalık erkek ,sol kızmı cinsiyet belirleme?

silagul

yorgun savaşçı
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2007
1.735
32
Evet arkadaşlar cevapları bekliyorum.Yumurta takibiyle hamile kalanlar bilir.Bende tuttu komşumda tuttu acaba tesadüfmü?
Ben oğluma sağ yumurtalıktan hamile kaldım,Komşum iki kızdan sonra üçüncüye sağ yumurtalıktan erkek bebeğe hamile.
Acaba başka varmı?

sağdan erkek soldan kız olur hiç duym adım bu tarz bir şey. benim duyduğuma göre erkekten gelen spermle xy kromozomlarından oluşur,zaten cinsiyeti erkek belirler. y erkek x kızı temsil eder. eğer kadın yumurtlamış ise yani çatlama oldu ise ve ilişki yaşandı ise y ler he zaman x'e göre daha hızlı hareket edip daha çabuk ölürlermiş. yumurta çatlamış bir vziyette ise yler kadından gelen xx kromozlarından oluşan yumurtayı döller ve bebek erkek olur. ama yumurta çatlamamış ilişki olduysa yler dölleyecek bir yumurta bulamaz ve ölürler fakat x'ler calılıklarını sürdürürler, ertesi gün yaşanıyorsa ilişki x'lerle x'ler birleşip bebek kız olur. biraz biyolojik bir açıklama oldu ama tüplerle ilgili değil yani canım.

Cevap verenlerede eleştirenlerede teşekkürler.Ama nedir bu saldırı anlamadım.Sadece merak ettim sorup bir araştırma yapmak istedim.Hemen yargılamak niye.....

Yargılamamışlar canım sadece yorum yapmış arkadaşlar :KK8:

oğlum sağdaydı ama şimdiki bebeğim solda ama cinsiyetini öğrenemedim.ama eltimin üç çocuğu var kızlar sağda oğlan soldaydı demişti.sanki bu konuya biraz katılıyorum

hangi yumurtalıktan kaldım bilmiyorum. ama oğlumu cinsiyetini daha öğrenmeden önce sağda hissederdim. hala sağda daha fazla oynuyor.

sağdan ya da soldan nasıl kalınır onu bilmiyorum da ilk muayenelerde de,cinsiyet belli olduktan sonra da hep sağdaydı oğlum,31.haftamdayım hala sağ tarafımı sertleştirir..

benim kafam karıştı yaa sağ erkek sol kız biliyodum gecen gün komşum sol erkek sağ kız dedi ben oğluma soldan kaldım dedi dünde yengem kızımda sol tarafım yattım kız olsun diye dedi hangisi doğru acaba yaaa:26:

Son düzenleme:
bu konuyu cok arastırdım bu aralar.çünkü bir kızım var ve sol yumurtalıktan hamıle kalmıstım.2.yi düşünüyoruz.o yüzden bu ara bu konuya cok takılmıstım.fakat sağdan oğlu olanlar kadar da soldan oğlu olanlar var.bi arkadasım daha yenı hamıle kalmıstı.soldan yumurtlaamıssın dedı dr.ve öğrendıkkı oğlu oluyor.benım kafama bı de acaba bu sağ sol olayı her kadın için farklı ama aynı kadın için acaba doğru mu yanı bazı kadınlar sağdan erkek soldan kız,bazıları da sağdan kız,soldan erkek mi dogurur dıe düsünmedım de değil.ama tek yumurtalıgı olanlar ın da iki farklı cinsiyetten de cocukları oluyo.bi tanıdıgım bıle var böyle olan.bu nedenle sağ sol olayı bana tesadüf gibi geliyor.inanmıyorum yani...

Mrb benimde 1 kızım var herikisinide tatmak için haliyle ikinciyi erkek istiyorum.çin takviminde bu ay erkek gösteriyor bugün yumurtlama takibi için doktora gittim yumurta sol gibi dedi 1hafta sonra bidaha gidicem.benimde kafam karıştı duyumlarıma göre sağdan yumurtlayıp hamile kalırsan erkek ihtimali yüksek oluyormuş soldan diyenler yumurta takibi yaptırıp sol olduğuna eminmisiniz??hissetmeyi demiorum yumurta takibi ile soldan yumurtlama??

arkadaslar benim ruscam pek iyi. o yuzden bazen rus sitelerinde de dolanirim, rus sitesinde boyle bi aciklamasini okumusdum. bu sag sol yumurtalikdan dollenme olayi degil, eger dollenmis embiro rahmin sag tarafina yapisirsa ilk haftalarda erkekdir - cunki erkek cinsi sicagi seviyormus, sag tarafda ise karaciger var, ve karaciger enerji ve isi tuketen bi organ. fakat kizsa rahmin sol tarafina yapisiyor.kiz icin hava soguk olsada olur gibisinden ))))))))) tabi kesin bi seymi bilmem ama ablam 3 cocugunda da hep ilk ultrasona gore cinsiyet tahmini yapdi ve dogru cikdi

X