sağ yumurtalığımda iki tane kist var! adetim azaldı! kisttim kanama yapmış!

lordleydi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
75
7
96
merhaba
sağ yumurtalığıma 2 gün önce bir ağrı girdi. doktora gittim sağ yumurtalığımda 2 tane kisttim olduğunu söyledi. bir tanesi 3cm boyutunda. bu kistimin kanama yaptığını söyledi. normalde adet olduğumda bu kisttler dışa doğru patlar dedi bu normal. yalnız ben adet dönemimde değilim ve kisttim içe doğru patlamış. adetimin 5.gününde gel dedi. tekrar bakacağız. bu arada kızlar ben eskiden 5 gün adet olurdum. şimdi adetim 2gün sürüyor. ilk gün yoğun 2.gün normal. 3ve 4 damla bile değil. kahve rengi akıntı geliyor. doktorlar normal diyorlar. acaba kistlerimden dolayımı adetim azaldı? bilgisi olan var mı? bir de bende çikolata kistti vardı.o kisttim gitmiş. CA-125 23,9 çıktı. şimdiki kistler hemorojik kist diyorlar. bu konuda bilgisi olan varmı?

2 yıl önce şiddetli sancıyla hastaneye gittim.gaz sıkışması diyip gönderdiler.3. gün başka doktor farketti ki yumurtalıklarımda kist varmış patlamış.iç kanama geçiriyomuşum.acilen ameliyata aldılar.zehirlenmek üzereymişim...senin kistin nasıl bilemiyorum ama kurtulman lazım sanırım bi an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…