• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Sağ Yanağım Sivilceyle Doldu

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

ROCKnROLLA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2012
21
4
36
Antalya
Ve iz kaldı geçmiyor 2 aydır var ilk çıkanlar hiç oynamadığım halde iz kaldı yenileri çıkıp duruyor sağ yanağımda özellikle sol yanağımda hiç yok mesela alnımda da 3 5 küçük ama sağ yanağımda rahat 20 tane var . yardım edin ne yapıcam cildimin yapısı yağlı ne kullanıcam bilmiyorum

Son düzenleme:
Ve iz kaldı geçmiyor 2 aydır var ilk çıkanlar hiç oynamadığım halde iz kaldı yenileri çıkıp duruyor sağ yanağımda özellikle sol yanağımda hiç yok mesela alnımda da 3 5 küçük ama sağ yanağımda rahat 20 tane var . yardım edin ne yapıcam cildimin yapısı yağlı ne kullanıcam bilmiyorum

Canım esimin cildi de yağlı olduğu icin ergenler gibi surekli sivilcesi çıkar yurtdisindayken bir arkadasın önerisi işimize cok yaradı eczanelerde satılan sudocrem adında bir pisik kremi var ondan sivilcelerine sür emin ol ise yarıyor esim abatmisti gece gunduz hep sürüyordu mesela kızımı sinek ısırdığı icin kolunda üşüdük yerleri şişmişti ona sürdüm iki günde iz bırakmadı

Back