H harivefaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2023 1.043 379 35 21 Ağustos 2024 Konu Sahibi Melike12326 #41 Barta kulesi .!.: Başka bir sorun olabilir mi? Tüpünüz sadece tıkalı mı yoksa sıvı birikmesi gibi bir durum var mı? Benimde sol tüpüm tıkalı, doktorum açmaya gerek yok dedi ilk transferde hamile kaldım Genişletmek için tıkla... Doğal yollarla mi hamile kaldınız
Barta kulesi .!.: Başka bir sorun olabilir mi? Tüpünüz sadece tıkalı mı yoksa sıvı birikmesi gibi bir durum var mı? Benimde sol tüpüm tıkalı, doktorum açmaya gerek yok dedi ilk transferde hamile kaldım Genişletmek için tıkla... Doğal yollarla mi hamile kaldınız
Barta kulesi Çok cahilsin, keşke ölsen Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Aralık 2022 4.630 20.563 21 Ağustos 2024 Konu Sahibi Melike12326 #42 harivefaa .!.: Doğal yollarla mi hamile kaldınız Genişletmek için tıkla... Hayır, tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ben
harivefaa .!.: Doğal yollarla mi hamile kaldınız Genişletmek için tıkla... Hayır, tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ben