N Nagihan kızıma kavuştum şükür Kayıtlı Üye 28 Ekim 2008 6.045 44 358 İstanbul 5 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi kycno #21 Benim iki hamileligimde soldaydi kizim oldu susn solda surekli hissediyorum dedim oglum olacak dun öğrendim oglum oluyor
Benim iki hamileligimde soldaydi kizim oldu susn solda surekli hissediyorum dedim oglum olacak dun öğrendim oglum oluyor
ElifAsel54 Kün fe yekun Kayıtlı Üye 17 Şubat 2016 2.769 2.684 133 Istanbul 5 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi kycno #22 Nagihan .!.: Benim iki hamileligimde soldaydi kizim oldu susn solda surekli hissediyorum dedim oglum olacak dun öğrendim oglum oluyor Genişletmek için tıkla... MAŞALLAH ALLAH analı babalı büyütmek nasip etsin demekki sağ sol ile alakası yok kızına adetinin kaçıncı gün kaldın yada birşeyler denedinizmi
Nagihan .!.: Benim iki hamileligimde soldaydi kizim oldu susn solda surekli hissediyorum dedim oglum olacak dun öğrendim oglum oluyor Genişletmek için tıkla... MAŞALLAH ALLAH analı babalı büyütmek nasip etsin demekki sağ sol ile alakası yok kızına adetinin kaçıncı gün kaldın yada birşeyler denedinizmi
N Nagihan kızıma kavuştum şükür Kayıtlı Üye 28 Ekim 2008 6.045 44 358 İstanbul 5 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi kycno #23 Semra54 .!.: MAŞALLAH ALLAH analı babalı büyütmek nasip etsin demekki sağ sol ile alakası yok kızına adetinin kaçıncı gün kaldın yada birşeyler denedinizmi Genişletmek için tıkla... Kacinci gunu kaldigimi bilmiyorum ben zaten pilanli hamile kalmiyorum 3 de korunmasiz 4yil arayla kaldim benim yumurtaliktanmi bilmiyorum hamile kalamiyorum ilk kizima 5 yil da tedaviyle hsmile kalmistim yani hiçbişey yapmadım
Semra54 .!.: MAŞALLAH ALLAH analı babalı büyütmek nasip etsin demekki sağ sol ile alakası yok kızına adetinin kaçıncı gün kaldın yada birşeyler denedinizmi Genişletmek için tıkla... Kacinci gunu kaldigimi bilmiyorum ben zaten pilanli hamile kalmiyorum 3 de korunmasiz 4yil arayla kaldim benim yumurtaliktanmi bilmiyorum hamile kalamiyorum ilk kizima 5 yil da tedaviyle hsmile kalmistim yani hiçbişey yapmadım
E esmanur7 Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2019 323 162 53 35 8 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi kycno #24 Ilk iki hamileligimde sagdaydi ikiside erkekti bu solda ama buda erkekyani ona guven olmaz