Bende bunu bir ara araştırmıştım aynı sızın gibi bilgiler edinmiştim.
Hamilelerimde hep sağ kasık ağrım oldu hatta hep öyle anladım hamileyim kesin dedim tek kasık ağrıyınca ve Allahım bağışlasın iki oğlum var :)
Benim sol kasığım ağrıyordu oğlum olacaktı kısmet olmadı melek oldu.
Benim sol kasığım ağrıyordu oğlum olacaktı kısmet olmadı melek oldu.
Kesinlik değil tabii ama bende öyle oldu sizde bakalım :) Allah gönlünüze göre versin ben oğullarıma aşığım :)O zaman bir oğlan daha var nasibimde desenize
Amiinn Allah razı olsun duanızı eksik etmeyinNe söylesem acınıza merhem olmaz ancak Rabbim meleğinizle cennette buluştursun, bu dünyada da göz aydınlığı olacak hayırlı evlatlar ihsan etsin inşaAllah
İlk hamileliğimde sağdaydı oğlum oldu.şimdi bebeğim solda ve genelde göbek deliğim arkasında hareket edıor kızım olacak inşallah
Hayırlısı sağlıkla gelsnler inşallahHayırlı olsun inşâAllahben de oğlumu sağımda hissetmiştim. Bakalım ikinci evlat için nasibimize ne biçilmiş
Aynı yerde olup farklı cinsiyetli bebekleri olan bana hiç denk gelmemiştiDemek ki gerçekten %100 alakalı değil hangi tarafta olduğu.
Alakası yokmuş ya benımde oğlum sağdaydı simdi kzıım soldaBende forumlarda bakinirken postunuza denk geldim. Su an 11 haftaligim henuz cinsiyet belli deil fakat ilk gebeligimde oglum sol kasigimdaydi kese yuvarlakti ve icinde sola yakindi..
Bu sagda kese fasulye gibi uzun bebek kese icinde sagda bakalim cinsiyet farkli olacak mitum belirtiler oglumunkiyle alaksiz oglumda eksi tuzlu et severdimm bunda tatli delisi olduk et gormeye tahammulum yok.
Dolayisiyla cok meraktayim
Allah sağlıkla kavustursun öğrenince yazarmisinizTabiki %100 alakasi yoktur ama bu teoriye bende yuksek olasilık olarak inaniyorum benim 2 oglum var ikisi de sagdaydi bu gebeligim solda bakalim ne olcak cinsiyet merakla bekliyorum
Amin sagolun ogrenince yazarim insAllahAllah sağlıkla kavustursun öğrenince yazarmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?