Doğuma Hazırlık Sağ/sol yumurta meselesi ve cinsiyet

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kycno

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
2.620
146
163
Daha önce muhtemelen okumuşsunuzdur yahut birilerinden duymuşsunuzdur; gebeliğin ilk zamanlarından itibaren bebeği sağda hissediyorsanız erkek, solda hissediyorsanız kız deniliyor.

İlk gebeliğimde bebeğimi en başından itibaren hep sağda hissettim. Şu yerleşmeye başladıkça kasıktaki ağrıdan bahsediyorum. O ağrı hep sağdaydı ve cinsiyeti erkekti. Bir oğlum oldu, yani bu teori bende tutmuştu

Ancak merak ettiğim, her iki gebelikte de aynı tarafta hissetmesine rağmen farklı cinsiyetlerde bebek sahibi olanınız var mı? Şuan da 4+5 günlük gebeyim ve yine sağda gibi hissediyorum.

Bunun gibi ilki ve ikincisi de aynı tarafta hissedip farklı cinsiyette bebek olabiliyor mu?

Epey uzun yazdım, sonuna kadar okuyan ve cevaplama nezâketinde bulunan tüm gebe arkadaşlara teşekkür ediyorum

Bende bunu bir ara araştırmıştım aynı sızın gibi bilgiler edinmiştim.

Hamilelerimde hep sağ kasık ağrım oldu hatta hep öyle anladım hamileyim kesin dedim tek kasık ağrıyınca ve Allahım bağışlasın iki oğlum var :)

O zaman bir oğlan daha var nasibimde desenize

Benim sol kasığım ağrıyordu oğlum olacaktı kısmet olmadı melek oldu.

Benim sol kasığım ağrıyordu oğlum olacaktı kısmet olmadı melek oldu.

Ne söylesem acınıza merhem olmaz ancak Rabbim meleğinizle cennette buluştursun, bu dünyada da göz aydınlığı olacak hayırlı evlatlar ihsan etsin inşaAllah

Ne söylesem acınıza merhem olmaz ancak Rabbim meleğinizle cennette buluştursun, bu dünyada da göz aydınlığı olacak hayırlı evlatlar ihsan etsin inşaAllah
Amiinn Allah razı olsun duanızı eksik etmeyin

İlk hamileliğimde sağdaydı oğlum oldu. şimdi bebeğim solda ve genelde göbek deliğim arkasında hareket edıor kızım olacak inşallah

İlk hamileliğimde sağdaydı oğlum oldu. şimdi bebeğim solda ve genelde göbek deliğim arkasında hareket edıor kızım olacak inşallah

Hayırlı olsun inşâAllah ben de oğlumu sağımda hissetmiştim. Bakalım ikinci evlat için nasibimize ne biçilmiş

Arkadaşlar bu batma bana hem sagdan hem soldan vuruyor acep ıkız mı 4+4 te sadece bir kese göründü ama bir ihtimal mı acaba

Benim kizimda sagimda hep agri ve batma hissettim simdi yeniden hamileyim oglum olacak oda ayni ilki gibi sagda. ben sag sol olayina kendjmde sahit oldugumdan inanmiyorum.

Aynı yerde olup farklı cinsiyetli bebekleri olan bana hiç denk gelmemişti Demek ki gerçekten %100 alakalı değil hangi tarafta olduğu.

Aynı yerde olup farklı cinsiyetli bebekleri olan bana hiç denk gelmemişti Demek ki gerçekten %100 alakalı değil hangi tarafta olduğu.

Bende forumlarda bakinirken postunuza denk geldim. Su an 11 haftaligim henuz cinsiyet belli deil fakat ilk gebeligimde oglum sol kasigimdaydi kese yuvarlakti ve icinde sola yakindi..
Bu sagda kese fasulye gibi uzun bebek kese icinde sagda bakalim cinsiyet farkli olacak mi tum belirtiler oglumunkiyle alaksiz oglumda eksi tuzlu et severdimm bunda tatli delisi olduk et gormeye tahammulum yok.

Dolayisiyla cok meraktayim

Alakası yokmuş ya benımde oğlum sağdaydı simdi kzıım solda

Tabiki %100 alakasi yoktur ama bu teoriye bende yuksek olasilık olarak inaniyorum benim 2 oglum var ikisi de sagdaydi bu gebeligim solda bakalim ne olcak cinsiyet merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…