Sağ Beyninizi Test edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi murmble
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
5snyede adamın kafasını buldum hemen :roflol::roflol:

sol alt köşeye bakıp sağa dogru gidin adamın sağ gözünü görürsünüz..zaten zenci gibi bişi

buldum cok ıyıyım demekkı.........

sırnaşık şeyhahaha bende buldum hemen ama adamın kafası maşallah kahve çekirdeği gibi duruo ayırt edilmio

altta hemen kel çirkin bişiiiiiiiii laelaelaelaelae tatlicadiarzu

valla bende aynen senin gibi düşündüm kahve cekirdeklerinden adam oluşturmaya calışıyodum ki sonradan gördümmm:sm_cool:

ben 10 saniyede buldum şimdi nasılım ben iyimi çalışıyor yani sağ beynim

2 metre uzağa gidip ordan baktım görim die zaten miyopum bi de gözleri kısınca bi an salak olduğumu düşündüm.bi de her an tetikteyim şimdi resim birden canavara dönüşecek diye ama kahve telvelerinden bi canavar beliriyo yani uzaktan bakınca:))

bakarken gözlerinizi kısmadan bakıp, gerçek insan suratı görürsünüz.Bende bakarken 3 boyutlu insan suratı aradım.daha sonra normal görüntü olduğunu farkettim.

kafamçokkarıştı
bende 3 saniyede buldum

başta anlamadım zaten bulamadım tam sağ lobumdan ümidi kesmek üzereyken erkek yüzünü kahvelerde değil kahvelerin arasınsa arayacağımı anladım ve o saniyede buldum şimdiii ben ilk saniyede bulmuş sayılırmıyım sayılmaz mıyım? yani daha açığı sağ lobumdan ümidi keseyimmi sevineyimmi hıııkafamçokkarıştı:tomato:

buldum keli ama saniye tutmadım..sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3:roflol:
şimdi bidaha baksam 1saniyedebulurum. maşallahh çok iyi çalışıyor sağ tarafkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…