selam
safra kesesı ıcın dahılıye dr gıtmen gerekıyor ondan sonrada genel cerrahının görmesı gereklı ...acıl sifalar diliyorum
ben oldumamelıyatını sımdı çok rahatım
geçmiş olsun canım.bende genel cerraha gittim.henüz küçük olduğu için 6 ay sonra gel dedi tekrar bakalım dedi.canım senin ameliyat kapalı mı oldu açık ameliyat mı oldu.benimkinde polip var senin safrakesende ne vardı:uhm:
selam
benım dogum sonrası bel ve sırt agrılarım oluyordu emar cektırdık belde bısey cıkmadı sonra agrılarım ve ben oyle yaşamaya basladık taakı 3-4 gece ust uste kalp gögus agrısı sırt agrısı ve nefes alamama gıbı sıkıntılarla acıle kaldırıldıktan sonra safranın çürüdügünü ve patlamak uzre oldugunu söyleyıp acılen amelıyata aldılar kapalı laparoskopık adı verılen amelıyatı yaptılar...bebegım 9 aylıkken oldum ben amelıyatı sızede acıl sıfalar
Merhaba;bnim ultrasonlara rağmen çıkmayan rahatsızlığım en son pazar günü acile gittiğimde çekilen ultrasonla çıktı safra kessinde e büyüğü 4mm olan çok sayıda taş varmış babamdada vardı ve sanırım kardeşimdede var doktor bana ailede kimde var dedi direk babamı sarılık yapmıştı aynı yani babamınki de benim gibi küçük taşlardı aldılar safra kesesi alındı ve şimdi gayet iyi ama ben daha 23 yaşındayım ve korkuyorum ilerde hamilelik falan olunca sorun olmaz demi bide direk bağırsaklara gidiyormuş burada bir sorun yaratırmı ki şu an öyle şişimki 3 aylık hamile gibi duruyorum
Merhaba;
Canım nasıl oldun ? Ameliyat oldun mu ? Ben de benzer dertten muzdaribim. sağ üst tarafta karında ağrısancı sırtıma fln vuruyor, midemde şişkinlik varbayağı bir tetkik yaptırdım 3 kere ultrason sadece polip varmış.. Dr. safra kesesi tembelliği olabilir dedi..Ursofalk verdi. Biraz iyi oldu ama yine de geçmedi..Polib taşla da karışabiliyormuş ultrasonda..Napcamı şaşırdım valla hergün kalkmaya korkuyorum sancım olcak mı diye
Sen de nasıl şikayetler var ?
Şimdi hamilelik de düşünüyorum yaş da 32 daha da gecikmeden napcam bilmiyorum..Çünkü hamilelikte de safra kesesi problemleri de oluşuyormuş
ben de taş vardı ve çok küçük taşlar bunlar ameliyat olacaktım kanala düşmüşler onlar alınmadan olmaz dediercp diye bişey yapıldı video var google da zor bişey oldukça bugünde doktora gittim ameliyat tarihi almaya gittim ve yeniden sıraya alındı ameliyattan bir gün önce arıyorlar beklicez yine ağrım kıpıldarsam oluyor hamileliğide bu sorunu çözmeden düşünme bile
[QUOTE=aLiCeinRiot;17666431]nerde ameliyat olucaksın ? bir de mide bulantısı da oluyor muydu sende ?
çok geçmişler olsun canım evet çok hareket ettğimde benim de rahatsız edici oluyor sanki orda diken varmış gibi batıyor yanıyor ağrıyor... biran önce bu sorunu çözmek lazım ben de c.tesi tekrar doktoruma gidicem. Bakalım nedicek çünkü sürekli aklım ordabir de benim midemi de etkiliyor mideme de bazen ağırlık taş gibi oturuyor..gaz şişkinlik yapıyor
allah acil şifalar versin sanada bana da tüm hasta olanlarada:94:
canım sende ürperme fln oluyor muydu bana bazen üşüme ürperme de geliyor..Sonum laparoskopik ameliyat görünüyor galiba
bende öyle birşey olmuyor du bugün yatıyorum çarşambaya kadar ameliyat olcam dua edin benim için