safra kesesi

Benimde iltihap var galiba birkacgun once cikti bu rahatsizligim birkacgundur kramp tarzi agrilarim var.zaten bu sekildee nasil hamile kalinir orasida var.eniyisi en basindan halletmek

Bende 5 yıl önce aldirdim safra kesemi kapalı ameliyat oldum çok zor değil canım korkmana gerek yok bide bekleme bence ben geç kalmistim sarılık olmustum sürekli sorunlar çıktı kan değerlerin falan düştüğü için bir ay bekledim ameliyat olmak için oldum ve kurtuldum sukur ameliyat da çok zor değil in günde normale donersi n ama hamilelik için bisey diyemem eğer bu şekilde hamile kalirsan senin için daha büyük sorun olur çünkü hamile e
İken o ağrıları cekmek çekilmez okur senin için ben kkizima hamile iken çok acı çektim safra kesesi yüzündenve ameliyattan bir bbucuk sene sonra ogluma hamile kaldım ama belki sendaha çabuk kalabikirsin doktorun söyler zatenbiraz uzun oldu ama.geçmiş olsun

En iyisi basindan halletmek insan korkuyo tabi bicak altina yatmaktan.nekadar surdu ameliyatiniz

Hepi topu 1 hafta sürer,ameliyat sonrası ayaklanman..Ha şimdi daha da erken ayağa kalkıyorsun filan.
9 ay bu durumu ertelemeye değmez..Üstelik bebek, garantisi olan bir şey de değil..Ne yani hamile kalana,sonra da doğurana kadar bekleyecek misiniz ? İhmal etmeyin..

Canim hemen olmani tavsiye ederim. Benim kardesimde de ayni rahatsizlik vardi. Onunkini hamilelik tetikledi ve dogumdan sonra aylarca acilar icinde kivrandi. Dogumdan once birseu yoktu. Oldu kurtuldu ama bebeğinden cok uzak kaldi cunku iltihapliydi gunlerce serum tedavi aldi. Kızı anneyi cok ozlemisti..
Zor bir ameliyat değil. Kapali oluyor. 4 dikisle kurtuluyorsun.

Benimde safra kesemde taş var hiç aklıma gelmemişti sıkıntı olacağı ama hamileliğim ilk haftasında mahvetti beni.hiçbirşey.yiyemedim.süt yoğurt peynir yeşillik hep saframa dokundupundan yiyemedim.hamilelik mife bulantısı yaşamadım amasafra kesemden dolayı midem hep bulandı hep yandı.çok zor geçti.
Safra kesesi ameliyatı çok basit iki gğne ayaktasın ben ol derim.daha yeni doğum yaptım hemen ameliyat olmayı düşünüyorum.

[QUOTE post: 41744034, member: 368327"]En iyisi basindan halletmek insan korkuyo tabi bicak altina yatmaktan.nekadar surdu ameliyatin

Toplamda 2 bucuk saat surdu yanı kendime gelmem falan.tabiki insan biraz cekiniyor ameliyat sonuçta ama gerçekten korkacak bisey yok kafana takma bu kadar olurmu allah başka dert vermesin insallah :)

korkma canım ben 2 yıl önce açık olarak ameliyat oldum 20 dikişim vardı.1 hafta yattım ertesi hafta işe başladım kolay yani korkma.

siddetli bir sanci yasasan yanivtam bir safra atağı emin ol bu soruyu sormazdin.dogumdan sonraki hafta çıktı bende ve küçücük bebegimle rezil oldum.ölumden döndüm o yaşadığım agrilardan sonra ameliyat çocuk oyuncağı. Bence kendi sağlığın söz konusu olunca bebeknikinci planda ki ben bebegimin yuzune bile bakmiyordum acıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…