safra kesesi

fiyonk35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
1.555
889
Merhaba arklar.bu aralar cok.mide agrisi cekiyorum.doktorum aafra kesesinden kaynaklandigini soyledi ve ameliyatla alinmasi gerwkiyormus.ama ben bebek dusunuyorum.buameliyati olmasam ilerde tas kanala falan girerse daha.kotu olucagini soyledi.acaba bebek olduktan sonrayami biraksam yad olsam olemi bebege niyetlensem ozamanda sure uzayacak cok kararsiz kaldim olup olmama konusunda

Ol ve kurtul sonra yeni hayatına merhaba de.benim bebeğim 3 aylıktı bu safra taşı bende çıktığında.resmen kıvranıyordum.çoğu geceler bebeğime bakamıyordum bile .acillik ambulanslık oluyordum.seninde bekledikçe ağrıların artacak .sırtına yayılacak .kalp spazmı geçirir tarzda sancıların olacak.erteleme ve hemen aldır.ben bebeğim 18 aylık olana kadar çektim ve azap dolu günlerdi.emzirdiğim için kıyamadım bebeğime.ve ayrıca şunu da belirteyim hamilelikte çok tehlikesi var.ağrın olunca ilaç ta içemeyeceksin ve hamileliğin berbat geçecek ayrıca genelde bu safra taşı ve ağrısı gebelik sonrası ortaya çıkan bir hastalık ve daha da artabilir doğumdan sonra..geçmiş olsun..

ol ve kurtul.. hamılelıkte ya agrın olursa naparsın o zaman?

ben hemen olmanızı tevsiye ederim. safra çok çektirir.hamile kalırsanız ve safra daha çok sıkıntı çıkarırsa her şey daha zorlaşır. zaten minik 3 kesiyle yapılıyor. kolay toparlanırsınız. geçmiş olsun şimdiden.

hem ameliyattan cok korkuyorum hemde ameliyattan sonra bebek icin cok beklemek gerekirse diye dusunuyorum

Cok korkuyorum ameliyattanda.doktorumda biran once olman cok daha iyi dedi

hem ameliyattan cok korkuyorum hemde ameliyattan sonra bebek icin cok beklemek gerekirse diye dusunuyorum
dogum bence safra amelıyatından daha zor :=)
onu gözün kesiyorsa, diğerinden hiç korkmaman lazım :=)

önce senın saglıgın, sonra bebek unutma sakın

araştırma yapıp forumlardan bu ameliyatı olanların yorumlarını falan okuyarak kendizini hazırlayabilirsiniz.
Okuyorum surekli herkes kolay gectigini birgunde gecip gittigini yazmis.ameliyat sonrasi gebelik icin cok beklemek gerekirmi diye dusunuyorum

Kapalı ameliyat 3 delik ile oluyor .hamilelikte sıkıntı yaratmaz .sadece 3 ay kadar beklersin.korkma .benim ameliyatım kapalı başlayıp alınamadığı için açığa döndü.15 dikişim ve 3 deliğim var karnımda..ben çok ameliyat geçirdim .korkacak bişey yok emin ol..

Genel anesteziyle oliyormus benzer ameliyatlar aslinda.ilk dogumimada sezeryan yapmistim
bosuna korkuyorsun o zaman :=)
benım için her zaman önce anne, sonra bebek önemli..

mesela ben mıde bulantılarından bır hal oldum
önce benım ruh halım ve saglıgım önemli. bebegı şuan gözüm bile görmuyor

Okuyorum surekli herkes kolay gectigini birgunde gecip gittigini yazmis.ameliyat sonrasi gebelik icin cok beklemek gerekirmi diye dusunuyorum
kısa sürede toparlanırsınız bence. bir haftada işe dönüyor insanlar.

Karari versem aslinda olup bitecek

Seni korkutayımda git hemen gün al.ben bekledim bekledim sonra ne oldu biliyormusun,sarılık oldum ve karaciğerimin bir kısmı da alındı safra ile beraber..ihmal etme ne olur..

Dogru soyluyorsun arkadasim suan bendede kramp gibi giren agrilar var

Seni korkutayımda git hemen gün al.ben bekledim bekledim sonra ne oldu biliyormusun,sarılık oldum ve karaciğerimin bir kısmı da alındı safra ile beraber..ihmal etme ne olur..
doktorumda bekleraem sarilik olabilecegimi cok daha kotu.seyler yasayabilecegimi soyledi.ameliyatiniz nasil gecti

Doktorunu dinle. .
Bebeğin olur gene..
önce sen iyi ol ki bebek olsun. .

Bu konu ertelenecek bir şey değil, iltihap falan olursa Allah korusun açık ameliyat olursun kana karışırsa aylarca iyileşemezsin, daha çok zaman kaybedersin,

Ben aldırdım, ameliyattan önce soruyorlar:daha önce karın bolgesinden açık operasyon gecirdinizmi? diye, sezeryan olduğunu ve tekrar bebek düşundügünu soylersin.

doktorumda bekleraem sarilik olabilecegimi cok daha kotu.seyler yasayabilecegimi soyledi.ameliyatiniz nasil gecti
Ben geciktirdiğim için safra kum ve çamurlu iltihaplanma ile fazlaca şişmiş bu yüzden açılan delikten çıkmamış.dr um mecburen kesmek zorunda kalmış .haliyle uzun sürdü 45 dakikalık operasyon 6 sat sürdü.ama sonrası kolaydı.çok ağrım olmadı .1 haftada hayatıma geri döndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…