• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Safra kesesi

zelihamm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2020
812
517
33
Arkadaşlar safrasını aldıran var mı safra belirtileri neydi ağrısı nasıldı tarif edebilecek var mı acaba
Benim hamileliğim berbat geçmişti bunun safranın bir payı varmı 9 aya kadar kustum

Hamilelgiö iyi gecmişti bir sorunum yoktu emzirme döneminde hicbir sorun yokken bir gece sırtıma bir agrı girdi yerden kalkıp dogrulamadım bile arabaya bile gidemedim cok kötüydü hastaneye gittigimde heemen agrıkesici yaptılar sonra etkisi gecince asla bagırmayacak ben hastanede bagırıyodum acilde elle yoklamayla agrının safrakesesi oldugu anlasıldı agrı kesiciyle kaldım o gün gecince doktor tekrar edebilecegini ve risk olacagını söyledi ameliyat oldum bir hafta sonra, söylenen doğum sancısı gibi bir sancıymıs

Hamilelgiö iyi gecmişti bir sorunum yoktu emzirme döneminde hicbir sorun yokken bir gece sırtıma bir agrı girdi yerden kalkıp dogrulamadım bile arabaya bile gidemedim cok kötüydü hastaneye gittigimde heemen agrıkesici yaptılar sonra etkisi gecince asla bagırmayacak ben hastanede bagırıyodum acilde elle yoklamayla agrının safrakesesi oldugu anlasıldı agrı kesiciyle kaldım o gün gecince doktor tekrar edebilecegini ve risk olacagını söyledi ameliyat oldum bir hafta sonra, söylenen doğum sancısı gibi bir sancıymıs
Benimde sürekli sırtımda ve sağ kaburgamın altında ani şiddetli 9,10 saniyelik ağrı girip çıkıyor

Back
X