Safra kesesi olmayanlar burada buluşalım mı?

aygun2008

Guru
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2008
2.265
34
358
Merhaba arkadaşlar. Safra ameliyatı oldum ben 3 ay oldu, ama hiç ohh rahatladım iyi ki olmuşum diyemedim malesef diyete de uyuyorum az ve sık yemeye çalışıyorum tam iyiyim artık deyip biraz fazla yeyince hemen rahatsız oluyorum gaz ve şişkinlik oluyor, bir kaç gün yine birşey yiyeyemme hopp başa dönüyorum, oysa ki iştahım da var ama yok malesef yiyemiyorum istesem de. Ara ara ishal de oluyor.
Doktoroda gittim bir kaç ilaç kullanıyorum ilaçlar başta iyiydi ama sanki o da artık işe yaramıyor.
Sizden ricam varsa bu ameliyatı olan bu durumu yaşayan oldu mu? Bir tek bende mi oluyor bu problemler? Hep böyle mi olacak? Zayıfladım da zaten birşey yiyemiyorum bu gidişle dahada zayıflayacağım sanırım. Yardımınıza ve tecrübenize ihtiyacım var ve en çok ta morale

Ben ameliyat olalı 15 yıl oldu. İlk bir yıl çok hassas oldum. Ev dışı bir yerde yediğimde hala kötü oluyorum. Evde sadece baklagiller sıkıntılı, kızartma ve kola zaten sevmiyorum. Şu an daha iyiyim çok şükür. Size ameliyat sonrası gaz için ilaç vermediler mi ?

Eşim ve kardeşim s.ameliyati oldular. Evet ara ara öyle sıkıntılar yasiyorlar. Ama kilo kaybı olmadı hiç.

Evet, kuru fasulye yedim geçen gün 2 kaşık bile çok rahatsız etti.bi haftadır onun sıkıntısını çekiyorum. Sanırım 1 yıl kadar bunlar olacak. Doktor ilaç verdi kullanıyorum fakat yine de oluyor malesef

Baklagiller bende hala sıkıntılı maalesef. Öğlenleri 2 kaşık sadece. Ama herkesin durumu farklı.

Ben 20 gün once oldum yumurta kebap hep yedim bi sıkıntı yaratmadı. Ishalde sadece ilk 3 gün yasadim. Sadece sana gore tam tersi kilo alıyorum canım uzun süre yemeyince midem bulanıyor sırtım batıyor gbi oluyor . Mideni de bi göster derim . Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…