Safra kesesi ameliyatı :(

Bende oglum 2.5aylikti ameliyat oldum.1gece hastanede yattim.hafif corba ve yoğurt gibi seyler yedim ilk hafta sonra serbest dedi doktor.ameliyat öncesi cok agrim vardi kucuk küçük cok taş vardi.ameliyat sonrasi ilk 2saat agri oldu.iğne yaptilar.ertesi gun tabutcu oldum.Allah şifa versin.bana doktor zayiflama diyeti yapma ve uzun sure aç kalma yeniden taş oluşur safra kanallarinda dedi.çünkü safra kesesi aliniyor zaten.onun ameliyati agizdan endoskopiyle yapiliyor universite hast.dedi korktum diyet yapmiyorum yürüyüş yapıyorum

Öncelikle çok geçmiş olsun..hiç endişelenmeyin.bende 6 ay kadar önce ameliyat oldum.safra kesrmde taş ve çamur varmış.pankreasima zarar vermeye başlamış hatta.kapalı ameliyat oldum.ilk bir gün narkozun etkisi vardı.hastahaneden gayet rahat çıktım.10 gün çorba yoğurt yedim.10.gün dikislerim alındı.kabiz kalma herşey serbest hee bir de yağlı ve kızartılmış şeylere bir süre dikkat et dedi doktorum..

Çok cok gecmis olsun. Annem 1 yil once oldu. Merak etmeyin kucuk bir operasyon allahin izniyle cabucak toparlanirsiniz.

Şu an çok çok iyiyim çok şükür..iyi ki ameliyat olmuşum o agrilardan kurtuldum..inşallah sizde çok ii olacaksınız bebisi merak ediyor insan benimde kuzum küçüktü ama geçiyor kolay bir amaliyat tekrar geçmiş olsun

Günaydın arkadaşlar ameliyattan sonra duş alırken dikişlerde yanma oldu mu ya duş almak istiyorum ama korkuyorum

Günaydın arkadaşlar ameliyattan sonra duş alırken dikişlerde yanma oldu mu ya duş almak istiyorum ama korkuyorum
Ben çarşamba günü ameliyat oldum pazar günü duş aldım hiçbirşey olmadı ama ev sahibim de olmuş o duş alınca çok kötü yanma ve ağrı olmuş

Ya kızlar ben bu yağsız salçasız yemeklerden hiçbirşey anlamıyorum doymuyorum yemeye de korkuyorum

Kaç hafta oldu olalı 1 hafta sonra katı yemeye geçiyoruz bildigime göre. Sana Dir en taktılar mi

Arkadaşlar dünden beri karnımda kötü bir ağrı var midem ağrıyor sanki taş gibi midem sizde de böyle olmuş muydu yardım edin lütfen

Gamwliyat olali 2 gun oldu fakat karnimda gaz cok var normal mi bu kaburgalaruma batiyir

Malesef nornal insanlardan daha cok kanalim okdugu icin suan pakreas a iltuhap vurdu dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…